Uşak Üniversitesi yemek fiyatları açıklandı

Uşak Üniversitesi yemek fiyatları açıklandı
GİRİŞ

Üniversitelerin yemekhane fiyatlarının sorgulandığı şu günlerde Uşak Üniversitesi’nden resmi bir duyuru geldi. Üniversite yönetimi, yeni dönem yemek ücretlerini belirledi.

2023- 2024 Uşak Üniversitesi yemek fiyatları açıklandı - İlkokul, ortaokul ve liseler için okul zili 11 Eylül tarihinde çaldı. O tarihten bu yana MEB’e bağlı okullarda eğitim- öğretim faaliyetleri devam ederken üniversiteler için de yeni dönem programları yayınlanmaya başlandı. Ülke genelinde ekim ayı içerisinde tamamen başlayacak olan üniversite faaliyetleri kapsamında arama motorlarında sık sık sorgulamalar yapılırken bu süreçte en çok merak edilen konu başlıklarından biri de yemekhane ücretleri oldu.

Son dönemlerde gündelik hayata yansıyan zamların üniversitelerin yemek ücretlerini nasıl etkileyeceği merak edilirken bazı üniversiteler yeni dönem yemek ücretlerini yayınlamaya başladı. Bu kapsamda 2023- 2024 yemekhane ücretlerini açıklayan kurumlardan biri de Uşak Üniversitesi oldu. Peki, Uşak Üniversitesi’nde yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar…

GÖREVLİLER İÇİN UŞAK ÜNİVERSİTESİ YEMEK ÜCRETLERİ

Resmi kaynakları aracılığı ile 2023- 2024 yemek ücretlerini yayınlayan Uşak Üniversitesi, kurum çalışanları için de fiyatların belirlenmiş olduğunu bildirdi. Üniversite yönetimi tarafından yayınlanmış olan listede çalışanlar için şu fiyatlara yer verildi:

  • Ek göstergesi 600’e kadar olanlar: 35 TL
  • Ek göstergesi 1700’e kadar olanlar: 35 TL
  • Ek göstergesi 2800’e kadar olanlar: 35 TL
  • Ek göstergesi 4200’e kadar olanlar: 40 TL
  • Ek göstergesi 5400’e kadar olanlar: 50 TL
  • Ek göstergesi 5400’den yüksek olanlar: 50 TL
  • Sürekli işçi: 55 TL
  • Misafir: 55 TL

Yukarıda belirtilmiş olan gruplar için aynı gün içerisinde 2 ve daha fazla yemek alımlarında geçerli olacak olan ücret ise 55 TL olarak belirlenmiştir.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YEMEK ÜCRETLERİ

Uşak Üniversitesi tarafından yayınlanan fiyat listesine göre öğrencilerden alınacak olan yemek ücreti 15 TL, iki ve daha fazla yemek alımları için ise 55 TL’dir. Burslu öğrencilerden ilk yemek alımları için ücret talep edilmeyeceğini belirten üniversite yönetimi, ikinci ve daha fazla alımlar için ise 55 TL’lik tarifenin uygulanacağını ifade etti.

KAYNAK: UŞAK HABER