AÖF yaz okulu kayıt süreci 3 Temmuz'da başlıyor! 2023 AÖF yaz okulu ücreti ne kadar?

AÖF yaz okulu kayıt süreci 3 Temmuz'da başlıyor! 2023 AÖF yaz okulu ücreti ne kadar?
GİRİŞ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takvimi belli oldu. 3 Temmuz’da yaz okulu kayıtları başlayacak. Peki, 2023 AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? Ücret ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları başlıyor. Yaz okulu sürecine dahil olmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemlerini belirlenen tarihler içinde yapmaları gerekecektir. Kayıt ücretlerinin yatırılmasının ardından elektronik ortam üzerinden başvuru işlemleri yapılabilecek.

AÖF yaz okulu kayıt tarihlerinin ve akademik takviminin belli olmasının ardından öğrenciler hazırlıklarına başladılar. 2023 yılında AÖF yaz okulu sınav tarihleri, kayıt ücretleri ve son başvuru tarihleri de araştırılmaya başladı.

yaz-okulu-1.jpg

2023 AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt süreci kısa süre sonra başlıyor. 2023 yılı AÖF yaz okulu kayıt süreci 3 – 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. 7 Temmuz 2023 saat 22.00’de kayıt süreci sona erecek.

yaz-okulu-4.jpg

2023 AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınav tarihleri de netlik kazandı. Yayımlanan akademik takvime göre kayıt işlemleri 3 – 7 Temmuz tarihleri arasında olacak. Sınav ise 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. Adayların elektronik ortam üzerinden AÖF yaz okulu başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuruların yapılması için belirlenen ücretlerin ödenmesi gerekecek.

yaz-okulu-3.jpg

2023 AÖF YAZ OKULU ÜCRETLERİ NE KADAR?

AÖF yaz okulu ücretleri ise 2023 yılında da yine seçilecek ders sayısına göre değişiyor. Yaz okuluna kayıt yapan öğrencilerin en fazla 5 ders seme hakkı bulunuyor. Der seçimi işlemlerini tamamlanmasının ardından 2022 – 2023 Öğretim yılı Yaz Okulu ücretlerini belirlenen tarihler arasında Ziraat Bankası üzerinden ödemeleri gerekmektedir.

Kredi veya banka kartı, internet bankacılığı, ATM veya mobil bankacılık üzerinden öğrencilerin AÖF yaz okulu ücretlerini ödemeleri mümkündür. Yaz okulunda ders ücretleri ise şöyle:

  • 1 Ders Alan Öğrenciler – 375 TL
  • 2 Ders Alan Öğrenciler – 450 TL
  • 3 Ders Alan Öğrenciler – 525 TL
  • 4 Ders Alan Öğrenciler – 600 TL
  • 5 Ders Alan Öğrenciler – 675 TL

KAYNAK: UŞAK HABER