Astroloji Eğitimi Nedir, Nasıl Alınır?

Astroloji Eğitimi Nedir, Nasıl Alınır?
GİRİŞ

Astroloji ile ilgili verilen eğitim astroloji konusunu kapsar. Eğitim gökyüzü olayların incelenmesi ve gözlemlenmesi için kişinin yetkinlik kazanmasını ele alır.

Astroloji gökyüzündeki olayları inceler. Bu olayların değerlendirilmesidir. Gökyüzünde yaşanan olaylar ile burçların günlük yaşamda ne yaşayacağı veya ilerleyen zamanda kendisini neler bekleyeceği gibi yorumlarda bulunur. Astroloji eğitimi ile kişi bu yönde bir ders alır ve herhangi bir işte çalışmaya başlar. Astroloji ile ilgilenen kişiler gerekli eğitimi alarak eğitimi başarılı şekilde bitirmesi halinde belge alır. Astroloji gökyüzünde yaşanan durumların dünyaya olan etkisine bakar. Kişinin bu durum değerlendirebilmesi için astroloji eğitimi alması ve kendisini alanında geliştirmesi gereklidir.

Astroloji Eğitiminden Alınan Sertifika ile Neler Yapılabilir?

Astroloji eğitimi sonrası alınan sertifikayla birçok alanda çalışılabilir. Astroloji eğitimi ile aldığınız sertifikayı alanla ilgili olan her alanda kullanabilirsiniz. Aldığınız belge ile kendinize ait bir danışmanlık ofisi kurabilirsiniz. Sertifika almanız halinde size ait olan kişiler için danışmanlık hizmeti sağlayacağınız bir ortam oluşturabilirsiniz. Herhangi bir danışmanlık ofisi açmak istemiyorsanız danışmanlık şirketlerinde çalışabilirsiniz. Eğitim sonrası aldığınız sertifikayla danışmanlık ofislerinde çalışma imkânınız vardır. Ofiste çalışmak yerine kişiye özel danışmanlık hizmeti de verebilirsiniz. Sertifika ile kişisel gelişim alanında da eğitimler verebilirsiniz. Aynı zamanda aldığınız sertifika ile kişilerin evlilik sorunlarında da hizmet verebilirsiniz.

Astroloji Eğitiminde Verilen Dersler Nelerdir?

Astroloji eğitiminde kişilere verilen dersler 3 modül konusundan oluşur. İlk konuda astrolojiye dair genel bilgiler verilir. Astroloji hakkında eğitimi alan kişiler bilgilendirilir. Astroloji bilimi ile ilgili kavramlar, amaçları gibi birçok detaylı bilgi verilir. İlk konu tamamıyla astroloji bilimine dair bilgileri ele alır. İkinci konuda astroloji için öğretilen kavramların uygulanmasını kapsar. İlk konuda öğretilen bilgiler ikinci konuda uygulama üzerinden pekiştirme yapılır. Uygulama ile birlikte görüş paylaşımı yapılır. Eğitim alan kişiler daha çok ön plana çıkar. Üçüncü konuda artık eğitim alan kişinin uzmanlaşması için harita üzerinden bilgi paylaşımı yapılır. Astrolojide haritanın kullanımı uygulamalı olarak gösterilir.

Astroloji Eğitiminin Kişiye Sağladığı Yarar Nedir?

Astroloji eğitiminin faydaları kişisel ve kariyer olarak iki farklı şekilde değerlendirilir. Astroloji eğitimi içerisinde kişi sadece kariyer amaçlı olarak gelişme göstermez aynı zamanda kişisel olarak da kendisini geliştirir. Kişi eğitim sonrası kendisini ve çevresini daha iyi tanımlar ve anlamlandırır. Kişi hayattaki amacını da sorgular ve geliştirir. Hayata olan bakış açısı değişir ve gelişme yönünde bir eylem gösterir. Astroloji eğitimi sonrasında kişi aynı zamanda kariyer edinmiş olur. Aldığı sertifika ile alanıyla ilgili kurum veya ofiste çalışabilir. Kariyeri için olumlu bir gelişme sağlar. Sadece şirket veya ofiste değil kişiye özel hizmet de verir. Kişinin sorunları olması halinde aldığı eğitim sonucunda yardımcı olur.

KAYNAK: UŞAK HABER