İş başvurularınız içi bu ücretsiz sitelerle harika CV’ler hazırlayabilirsiniz

İş başvurularınız içi bu ücretsiz sitelerle harika CV’ler hazırlayabilirsiniz
GİRİŞ

İş arayanların en önemli ihtiyacı olan CV, artık çok kolay bir şekilde hazırlanabiliyor. İnternet üzerinde birçok ücretsiz CV hazırlama sitesi ve yöntemi bulunuyor.

İyi hazırlanmış bir CV ile iş arayışında olan pek çok adayın önüne geçebilirsiniz. Bu yüzden ne kadar yetenekli ve donanımlı olursanız olun iş başvurularınızı iyi bir CV ile yapmalısınız.

Sizin için en iyi, hızlı ve en basit ücretsiz CV hazırlama sitelerini derledik. Bu siteler CV hazırlama noktasında işiniz görecektir.

CANVA: GÖRSEL TASARIM UZMANI

Canva, görsel tasarım konusunda size yardımcı olacak dünyaca ünlü bir uygulamadı. Afiş, logo, video ve belge gibi birçok şeyi Canva ile tasarlayabilirsiniz. Canva, belge tasarımında da size birçok CV örneği sunuyor. Üstelik bunlar tamamen ücretsiz. Canva’ya giriş yapın ve arama kısmına CV yazın. Karşınıza çıkan CV örneklerinden birini seçin ve kendi bilgilerinizi girin. Düzenlemeniz bittiğinde CV’nizi bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirin. İşte bu kadar basit.

MİCROSOFT WORD: KLASİK VE GÜVENİLİR

Microsoft Word, belge düzenleme konusunda en çok kullanılan uygulamalar arasında. Bilgisayarınızda zaten yüklü olan Word ile CV hazırlamak çok kolay. Tek yapmanız gereken Google’a “CV örneği docx” yazmak ve karşınıza çıkan CV’leri indirmek. İndirdiğiniz CV’yi Word ile açın ve kendi bilgilerinizi girin. Düzenlemeniz bittiğinde CV’nizi kaydedin.

CV DONE: BASİT VE HIZLI

CV Done, CV hazırlamak için tasarlanmış basit ve hızlı bir internet sitesi. Canva ve Word’e göre daha basit ve hızlı çalışıyor. CV Done’ı kullanmak için Google’da ilgili siteyi bulup siteye gidin. Sağ üstteki “CV oluştur” butonuna tıklayın ve gerekli bilgileri girin. CV’niz otomatik olarak oluşacak. Sonra CV’nizi indirin.

OZGECMİS.APP: TASARIM SEÇENEKLERİYLE

Ozgecmis.app, CV hazırlamanıza olanak sağlayan bir diğer internet sitesi. Ücretsiz kullanabileceğiniz Ozgecmis.app işinizi çok kolaylaştıracak. İlgili siteye girdikten sonra ortadaki “CV oluştur” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan tasarım seçeneklerinden birini seçin ve kendi bilgilerinizi girin. Düzenlemeniz bittiğinde CV’nizi indirin.

KAYNAK: UŞAK HABER