KPSS'ye girecek o kişilere 100 TL iade yapılacak! Akbank'tan KPSS kampanyası duyuruldu!

KPSS'ye girecek o kişilere 100 TL iade yapılacak! Akbank'tan KPSS kampanyası duyuruldu!
GİRİŞ

KPSS sınavına girecek gençlere yönelik Akbank’tan yeni bir kampanya duyuruldu. Bu kapsamda 100 TL iade edilecek. 18 – 26 yaş arasındaki herkesi ilgilendiriyor. İşte detaylar…

Türkiye’de milyonlarca kişi kamu kurum ve kurulularında görev almak için ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girerek atanıyor. Son yıllarda birçok farklı alanda olduğu gibi sınav ücretlerinde de bir hayli artış olması dikkat çekiyor.

Akbank ise KPSS’ye girecek 18 – 26 yaş arasındaki gençler için yeni kampanyasını duyurdu. 2023 yılında KPSS’ye katılacak gençlere 100 TL’ye varan chip – para verilecek. Kampanya detayları belli oldu.

KPSS’Y GİRECEKLERE 100 TL VERİLECEK!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, KPSS’ye girecek gençleri ilgilendiren önemli bir kampanyaya imza attı. Genç Akbanklılara Akbank Mobil’den yapacakları KPSS başvuru ödemelerinde 100 TL’ye varan chip – para fırsatı sunulacak.

18 – 26 yaş arasındaki genç Akbanklıların yararlanabileceği kampanya kapsamında 100 TL chip – para ödülü hesaplara yatırılacak. İlgili tarihler içinde kampanya koşullarını sağlayan ve kampanyaya katılan her vatandaş söz konusu chip – para ödülünden yararlanabilecek.

29 MAYIS SON TARİH!

Genç Akbanklılar KPSS başvuru ödemelerinde 100 TL’ye varan chip – para kazanma fırsatından yararlanabilecek. 25 – 29 Mayıs 2023 tarihleri arasında Genç Akbanklılara Akbank Mobil’den yapacakları KPSS başvuru ödemelerinde 100 TL’ye varan chip – para verilecek.

18 – 26 yaş arası Akbank müşterileri, Akbank Mobil’de yer alan Transfer ve Ödemeler sayfasından ‘’ÖSYM’’ ödemleri menüsünden yapacakları KPSS ödemelerinin %50’si kadar chip – para kazanacaklar. En fazla 100 TL iade fırsatından 1 defa yararlanılabilecek. 29 Mayıs’a kadar kampanya devam ediyor. Bugün itibariyle vatandaşların işlemlerini yapmaları gerekecek.

KAYNAK: UŞAK HABER