Malta Dil Okulu Fiyatları Ne Kadar? Malta’da Dil Eğitimi

Malta Dil Okulu Fiyatları Ne Kadar? Malta’da Dil Eğitimi
GİRİŞ

Malta’nın dil okulu ücretleri, 2022 yılında dil eğitimi veren okullara, alınacak ders sayısına ve eğitimin ne kadar süre devam edecek olmasına göre değişiklik gösterir.

Malta dil okulu eğitimlerini almak isteyen kişiler için bu ücretler genellikle değişiklik gösterir. Bu nedenden dolayı da dil okulu ücretlerini öğrenmek için öncelikle Malta’da hangi dil okulunda eğitim alınacak oluşuna karar verilmesi gereklidir.

Malta’da Dil Eğitimi Nasıl Alınır?

Malta’dan alınmak istenen dil eğitimi için öncelikle hangi okuldan eğitim alınacaksa o okula başvuru yapılması gereklidir. Okullara iletilen başvurular eğer kabul edilirse, okullar başvuru sahiplerinden bazı belgeleri kendilerine göndermelerini talep eder. Bu belgeler ile beraber alınacak olan dil eğitiminin süresine bağlı olarak ücret ödemeleri de gerçekleştirilmesi talep edilebilir. Okulun başvuruyu kabul etmesinden sonra, eğer pasaport veya vize işlemleri ile ilgili herhangi bir sorun çıkmazsa dil eğitimi almak için ülkeye giriş yapılabilir.

Malta’da Dil Eğitimi Veren Okullar Hangileridir?

Malta’dan alınacak dil eğitimi için başvuru yapılabilecek olan okullar şunlardır:

  • Iels Malta
  • Ec Englısh
  • Ela Malta
  • Lınk School
  • Am Language Studıo
  • Ese Malta
  • Atlas Language School

Malta dil okulları arasında mevcut olan bu okulların ücretleri, alınmak istenen eğitim süresi ve ders sayısına ek olarak konaklama hizmetlerine göre de değişiklik gösterir. Alınmak istenen konaklama türü, her okulda aynı şekilde uygulanmaz. Bu nedenle de başvuru yapılacak okula gitmeden önce mutlaka okulların şartlarının incelenmesi gereklidir.

Malta Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır?

Malta’dan dil okuluna gitmek için vize talebinde bulunan kişilerin öncelikle eğitim alacakları okula başvuru yapmaları ve yaptıkları başvurunun kabul edilmesi gereklidir. Bundan sonra Malta’da dil eğitimi vermekte olan kurum, kişilere bir davet mektubu gönderir. Alınmış bu davet mektubu ile vize başvurusu yapılabilir ve ülkeden bir talep gelmesinden dolayı kolaylıkla vize alınabilir.

Malta Dil Okuluna Kimler Başvurabilir?

Malta’daki dil okullarından eğitim almak isteyen ve 18 yaşını doldurmuş olan herkes dil okullarına başvuru yapabilir. Malta, ülkesinde dil eğitimi vermek için sadece ülkeye giriş için yasal zorunluluğu bulunan bazı koşulları kişilerden talep eder. Bunun dışında kalan Malta dil okulu şartları arasında sadece 18 yaşını doldurmuş olmak ve gidilmek istenen dil okulunun ücretini ödeyebilmek vardır. Yani 18 yaşını doldurmuş olan herkes kolaylıkla dil okuluna başvuru yapabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER