Samsung'dan öğrencilere ve öğretmenlere hediye: O ürünlerde indirim yapılacak

Samsung'dan öğrencilere ve öğretmenlere hediye: O ürünlerde indirim yapılacak
GİRİŞ

Okulların açılmasına oldukça az bir zaman kala hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin yüzlerini güldürecek indirim haberi Samsung Türkiye’den geldi.

Samsung'dan öğrencilere ve öğretmenlere hediye: O ürünlerde indirim yapılacak - Yükselen dolar kuru ve değişen KDV oranları sebebi ile pek çok hizmet ürününde ciddi fiyat artışları gözlenirken özellikle teknoloji ürünlerinin etiketleri milyonları şoke etmeye başladı. Teknoloji çağında olmamıza rağmen ekonomik sebeplerden ötürü birçok cihaza erişim sağlayamayan tüketiciler, bu süreçte firmalar tarafından sunulan indirim fırsatlarını yakın takip altına aldı.

İş hayatından eğitime kadar pek çok alanda aktif olarak kullanılan ve bu çağda bir istek değil ihtiyaç olarak değerlendirilen teknoloji ürünleri son dönemlerde yüksek fiyatları ile gündemden düşmezlerken beklenen müjdeli haber Samsung’dan geldi. Teknoloji devi hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin faydalanabilecekleri yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

samsung-telefon-2.jpg

SAMSUNG TÜRKİYE’DEN İNDİRİM MÜJDESİ

2023- 2024 eğitim- öğretim yılının başlamasına oldukça az bir zaman kalan milyonları sevindiren yeni bir karara imza atan Samsung Türkiye, öğrencilere ve öğretmenlere indirim fırsatlarının sunulacak olduğunu bildirdi. Samsung Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Öğrencilerin heyecan ile bekledikleri indirimli tablet ve cep telefonu satışında Samsung’dan güzel haber geldi. Samsun Electronics, öğrencilerin eğitim dönemine başlamasına yakın tüm tabletlerde yüzde 20, cep telefonlarında ise yüzde 18 oranında indirim uygulayacak.”

Tablet ve cep telefonu indirimlerinin yanı sıra Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modeli için indirimlere ek olarak ek Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörünün de hediye edilecek olduğunu ifade eden teknoloji devi, eylül ayı boyunca geçerli olacak olan bu kampanyadan öğretmenlerin de yararlanabileceklerini bildirdi.

samsung-telefon-3.jpg

YETKİLİ İSİM İNDİRİMLER HAKKINDA KONUŞTU

1 ay boyunca geçerli olacak olan indirim kampanyası ile ilgili konuşan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, gençleri uzun süredir bekledikleri indirim ile buluşturmanın ve onlara destek olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Azdemir, sözlerine şu şekilde devam etti: “Şirketin öğrencilere ve öğretmenlere cep telefonlarında özel olarak uygulamış olduğu yüzde 18 ve tüm tabletlerde uyguladığı yüzde 20 indirimden yararlanmak için Samsung’un resmi internet sitesinden veya e- Devlet üzerinden alınacak olan öğrenci/ öğretmen belge numarasının doğrulanması yeterli olacaktır.”

KAYNAK: UŞAK HABER