Theta Healing Eğitimi Nedir? Özellikleri

Theta Healing Eğitimi Nedir? Özellikleri
GİRİŞ

Theta healing, eğitimin kurucusu tarafından fiziksel ve ruhsal bir dinginliği felsefesi olarak tanımlanır.

Bu eğitimi alan kişiler, başta kendilerinin fiziksel ve ruhsal dinginliğini sağlayabilmelerinin yanında başkalarının da rahatlamalarını sağlarlar. Theta Healing eğitimi, alan kişilerin başta kendileri olmak üzere, çevrelerinde olan insanları da nasıl iyileştireceklerini öğreten ve kendilerine en uygun enerji çalışmalarını yapmalarını sağlayan bir eğitimdir. Kişilerin uyguladıkları enerji çalışmaları ve meditasyonlar sayesinde dünyaya bakışlar değişir, kendilerinden sonra başkaları için de güzel bilinç kapılarının açılmasını sağlarlar.

Theta Healing Eğitimi Özellikleri Nelerdir?

Theta healing eğitiminin belirgin olarak ortaya çıkan özelliklerinden biri, kişilerin kendi içlerinde ve bilinçaltlarında yaşadıklarını daha kolay bir şekilde ortaya çıkarmayı, bunun sayesinde de daha iyi bir yaşam içinde olmayı kendilerine sunacaktır. Bu eğitimi almalarından sonra nasıl yaşadıklarını ve nasıl yaşamaları gerektiğini daha iyi öğrenecek olan kişiler, almış oldukları eğitimin kendilerini olumlu etkilediği kadar çevrelerinde de olumlu etkiler yarattığını göreceklerdir.

Theta Healing Zararları Nelerdir?

Theta healing’in yapıldığı zaman gözle görülen fiziki ya da ruhi bir zararı mevcut değildir. Ancak kişilerin bilinçaltlarında bir etkinin olmasından dolayı mutlaka Theta Healing eğitimini almış kişiler tarafından uygulanmalıdır. Kişilerin yapacakları en ufak bir yanlış, eğitimi uyguladıkları kişilerin bilinçaltında büyük ve etkili bir yoğunluğa sahip olabilir.

Theta Healing Eğitmeni Nasıl Olunur?

Theta healing eğitimini verebilmek için mutlaka theta healing eğitimi vermekte olan yerlerden bir sertifika alınması gereklidir. Bu sertifikanın alınması ve eğitimci olabilmek içinse temel, ileri seviye ve derin kazma uygulayıcısı olmak gereklidir. temel, ileri seviye ve derin kazma uygulayıcısı olabilmek için de ayrı olarak verilen kazma eğitimlerine ve seminerlerine katılmak zorunludur. Bunların dışında kişilerin almak istedikleri theta healing eğitimlerinin herhangi bir koşulu mevcut değildir.

Theta Healing Kimler Yapabilir?

Theta healing uygulaması, özgür iradesini kullanarak bu eğitime girmek ya da bu eğitimi almış kişilerden kendilerine de olumlu etki yaratmak isteyen herkes tarafından yapılabilir. Bu eğitimde özgürlük ve irade önemli kavramlardır. Bu nedenle de kendi kararını vermeden kişilerin bu eğitime katılmaları ya da olumlu etkilenebilmeleri mümkün değildir.

Theta Healing Kaç Seviyeden Oluşur?

Theta healing eğitiminin seviye sayısı, dörttür. öz inanç, genetik, geçmiş ve ruhsal adımlarından oluşmakta olan bu seviyeler ile alınan mutlaka Theta Healing eğitimi sayesinde kişiler kendi bilinçlerini nasıl bulabileceklerini öğrenebilirler.

KAYNAK: UŞAK HABER