Uşak Belediyesi ücretsiz üniversite hazırlık kursları açıyor

Uşak Belediyesi ücretsiz üniversite hazırlık kursları açıyor
GİRİŞ

Uşak Belediyesi ve Genç Kuşak Akademi, öğrencilerin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu duyurusu yapıldı.

Uşak Belediyesi, Genç Kuşak Akademi ile işbirliği yaparak üniversite hazırlık kursları düzenliyor. Kurslar, 11. sınıf öğrencilerine yönelik olarak ücretsiz olarak verilecek.

Bu imkandan yararlanmak için artık son günler. Acele edip başvurmalısınız.

SEVİYE TESPİT SINAVI İLE KAYIT

Kurslara katılmak isteyen öğrenciler, seviye tespit sınavına girmek zorunda. Sınav, Genç Kuşak Akademi tarafından yapılacak. Sınav sonucuna göre öğrenciler, uygun seviyedeki gruplara yerleştirilecek.

Kurslarda, alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek ve haftada üç gün saat 16:00 ile 21:00 arasında yapılacak.

REHBERLİK VE SOSYAL İMKANLAR

Kursiyerler, sadece ders almakla kalmayacak, aynı zamanda rehberlik hizmetinden de yararlanabilecek. Genç Kuşak Akademi, öğrencilere üniversite tercihleri, meslek seçimi, sınav kaygısı gibi konularda destek verecek.

Ayrıca, Akademi bünyesinde bulunan kütüphane, kafeterya ve etkinlik odaları da öğrencilerin kullanımına açık olacak. Öğrenciler, burada hem ders çalışabilecek hem de sosyalleşebilecek.

BAŞVURU SÜRESİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Üniversite hazırlık kurslarına başvurmak isteyen öğrencilerin, 1 Mart Cuma gününe kadar velisi ile Genç Kuşak Akademi’ye gelmesi gerekiyor. Akademi, Kurtuluş Mahallesi Duru Sk. No: 2 B002 adresinde bulunuyor.

Başvuru ve diğer sorular için 0534 792 14 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER