Uşak Gençlik Merkezi, kurslar dönemini açtı! Gençler ve yetişkinlere ayrı kurslar

Uşak Gençlik Merkezi, kurslar dönemini açtı! Gençler ve yetişkinlere ayrı kurslar
GİRİŞ

Yeni kursları duyurmuş olan Uşak Gençlik Merkezi, kurslara başvuru yapmak isteyen Uşaklılara seslendi. Uşak Gençlik Merkezi’nin Merkez ve Sivaslı kurs takvimi de netleşti.

Uşaklı gençlerin gelişimi için birçok projeye imza atmış olan Uşak Gençlik Merkezi, bu projelerini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda hem Merkez hem de Uşak’ın ilçelerinde çeşitli kurslar açan Uşak Gençlik Merkezi, yeni kurslarını duyurdu. Her yaş grubuna özel eğitimler planlamış olan Uşak Gençlik Merkezi, başta gençler olmak üzere Uşak’ın yetişkin yaş grubuna da yeni kurslarıyla seslendi.

Kurs ve eğitimler vermeye devam eden Uşak Gençlik Merkezi, aralık ayı kurs takvimini açıkladı. Kurslara başvuruları almaya başlamış olan Uşak Gençlik Merkezi, Merkez ilçede olduğu gibi Sivaslı ilçesi için de bir kurs takvimi planladı. Hem yetişkinlere hem gençlere kurs verecek olan Uşak Gençlik Merkezi, kurslara ilişkin tüm detayları paylaştı.

UŞAK GENÇLİK MERKEZİ KURSLARI BAŞLIYOR

Yeni eğitimleri duyurmuş olan Uşak Gençlik Merkezi, il olarak Sivaslı Gençlik Merkezi’nde 12 – 29 yaş arası için her pazartesi taş boyama, ahşap boyama ve takı tasarımı atölyeleri gerçekleştireceğini bildirdi. Ardından Merkezi ilçedeki kurslar kapsamında ‘Drama eğitimi’ verileceğini duyuran Uşak Gençlik Merkezi, aynı zamanda etkili okur ve yazarlık eğitimine ilişkin de açıklama yaptı. Uşak Gençlik Merkezi’nin bildirdiğine göre 15 Aralık 2023 tarihinden 15 Şubat 2024 tarihine kadar her salı, perşembe ve cuma saat 13.00 ila 16.00 arası etkili okur ve yazarlık (beden dili) eğitimi verilecek.

HEM GENÇLERE HEM AİLELERE KURS VERİLİYOR

Hem gençlere hem de ailelere yönelik çeşitli kursları devreye almış olan Uşak Gençlik Merkezi, bu kurslara ilişkin de ayrıntılı bir duyuru gerçekleştirdi. Uşak Gençlik Merkezi’nin ailelere ve gençlere yönelik verecek olduğu kurslar şu şekilde:

Genç gruplara yönelik eğitimler;

  • Sınavlara hazırlık ve motivasyon
  • İhmal – İstismar – Şiddet
  • Maddenin kötüye kullanımı ile mücadele
  • Teknoloji bağımlılığı ile başa çıkma yolları

Aile Okulu (Yetişkinler ve ebeveynlere yönelik);

  • Aile içi iletişim – ailede rol dağılımı
  • Okul – aile ilişkileri
  • Ergenlik dönemi güncel sorunlarla başa çıkma yöntemleri
  • Etkili anne – baba tutumları

KAYNAK: UŞAK HABER