Uşak Üniversitesi 47 Öğretim Elemanı alımı yapacak! Tarihler belli oldu

Uşak Üniversitesi 47  Öğretim Elemanı alımı yapacak! Tarihler belli oldu
GİRİŞ

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü, birimlerine 47 öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. İlan edilen kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmeliklere göre belirlenen şartları taşımaları gerekiyor.

Uşak Üniversitesi, öğretim elemanı alımı ile akademik kadrosunu güçlendirmeyi ve eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda üniversiteye öğretim elemanı alacağı ifade edildi.

Rektörlük personel alımı ile alakalı ilanı duyurdu. İlanda başvuru şartları, istenen belgeler ve başvuru takvimi yer alıyor. Şimdi yayınlanan ilanın detaylarına bakalım.

BAŞVURU TAKVİMİ AÇIKLANDI

Öğretim elemanı alımı için başvurular 29 Aralık 2023 tarihinde başladı ve 15 Ocak 2024 tarihinde sona erecek. Başvuru için gerekli belgeler, https://personel.usak.edu.tr/menu/16567 adresinde yer alan başvuru dilekçesine eklenerek, ilgili birime şahsen veya posta yoluyla teslim edilecek.

Başvuru yapan adaylar, 19 Ocak 2024 tarihinde ön değerlendirmeye tabi tutulacak. Başarılı olan adaylar, 25 Ocak 2024 tarihinde giriş sınavına girecek. Sınav sonuçları, 31 Ocak 2024 tarihinde http://www.usak.edu.tr adresinde açıklanacak.

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Uşak Üniversitesi, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve okutman kadrolarına alım yapacak. Adayların ALES, yabancı dil ve lisansüstü eğitim şartlarını sağlamaları gerekiyor. Ayrıca, tecrübe şartı bulunan kadrolar için de ilgili belgelerin sunulması zorunlu.

Başvuru belgeleri arasında son 6 ay içinde çekilmiş 2 tane fotoğraf, erkekler için askerlik durumunu gösteren evrak, tecrübe istenen bölümler için SGK onaylı hizmet belgesi evrakı, nüfus cüzdanı, sabıka kaydı belgesi de var.

Başvuru şartları ve detaylı bilgi için https://personel.usak.edu.tr/menu/16567 adresini ziyaret edebilirsiniz. Yapılan açıklamada gerçek dışı belgeyle başvuru yapanların veya yanlış beyanda bulunanların atamalarının yapılmayacağı, yapıldıysa iptal edileceği ve bu kişilerin haklarında yasal işlem başlatılacağı ifade edildi.

DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: UŞAK HABER