Uşak Üniversitesi öğretim görevlisi alım ilanı yayınladı

Uşak Üniversitesi öğretim görevlisi alım ilanı yayınladı
GİRİŞ

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim elemanı alımı için ilan yayınladı. İlan metnine göre, üniversitenin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde öğretim elemanları alınacak.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü, ilanda, ilan ve sınav takviminde değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğunu ve gerçeğe aykırı belge ile başvuru yapanlar ya da beyanda bulunanların atamalarının yapılmayacağını veya iptal edileceğini duyurdu. Ayrıca, bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkanı olduğu ve başvuru evraklarının iade edilmeyeceği belirtildi.

İşte Rektörlük tarafından yayınlanan ilanın başvuru şartları, istenen belgeler ve alım yapılacak bölüm ile alakalı tüm detaylar.

HANGİ BELGELER İSTENİYOR

Başvuru yapacaklardan istenen belgeler arasında, ALES puan türleri, yabancı dil sınav sonuç belgesi, diploma veya öğrenim belgesi, lisans ve lisansüstü eğitim transkripti, vesikalık fotoğraf, askerlik belgesi, hizmet belgesi, çalışma belgesi, nüfus cüzdanı ve adli sicil kaydı bulunuyor. Başvuru için gerekli tüm belgelerin zarf içinde ilgili birime şahsen ya da posta ile teslim edilmesi gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Başvurular 30 Aralık 2023 tarihinde başladı ve 16 Ocak 2024 tarihinde mesai bitiminde sona erecek. Ön değerlendirme 19 Ocak 2024 tarihinde yapılacak. Sınav giriş tarihi 25 Ocak 2024 olarak belirlendi. Sonuçlar 31 Ocak 2024 tarihinde üniversitenin web adresinde açıklanacak. Sonuçlar Uşak Üniversitesinin remi internet sitesi olan http://www.usak.edu.tr’den açıklanacak.

İlan edilen kadro, Rektörlük Kalite Koordinatörlüğüne bağlı personel olarak açıklandı. Alım sayısının 1 kişi olduğu söylenen ilanda alım özel şartı ise şöyle: Herhangi bir bölümde doktora yapmış olmak ve belgelendirmek kaydı ile kalite çalışmaları çerçevesinde “değerlendirici eğitimi" sertifikası olmak. YOK848411 kodu ile resmi ilana ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER