Uşaklı gençler dikkat! Ücretsiz bilgisayar ve işaret dili kursu başlıyor

Uşaklı gençler dikkat! Ücretsiz bilgisayar ve işaret dili kursu başlıyor
GİRİŞ

Uşak’ta hizmet veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi’nden iki yeni kursun haberi geldi. Merkez, kurs başvurularına ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığı gençlik merkezleri, pek çok ilde faaliyetini sürdürüyor. Bu kapsamda Uşak’a da gençlik merkezi açan Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilçeler için de bu hizmeti vermeye başladı. Birçok kursu gençlere ücretsiz sunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi’nden yeni haber geldi.

Birçok kursu gençler için ücretsiz sağlayan ve sosyal faaliyetler ile öğrenmeye katkı sunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi, gençlere yeni bir haber verdi. İki kurs duyurusu daha gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi, bilgisayar işletmenliği ile işaret dili kursu için çağrı yaptı.

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU BAŞLIYOR

Kurslarına başvuru için kurumsal sosyal medya hesabından çağrı yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi hem hafta içi hem de hafta sonu seçeneği bulunan bilgisayar işletmenliği kursunu duyurdu. Başvuruları almaya başlamış olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi, şu ifadeleri kullandı:

“Merkezimizde hafta içi her gün 13.00 – 16.30 saatleri ve hafta sonu 17.30 – 20.30 saatleri arasında ‘Bilgisayar İşletmenliği’ Eğitimi açılacaktır. 14 – 29 yaş arasındaki gençlerimizi şahsen başvuru (için) Uşak Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz.”

İŞARET DİLİ EĞİTİMİ BAŞVURULARI ALINIYOR

Resim ve oyun gibi pek çok alanda kurs ve atölyeler gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi’nden bir de işaret dili eğitimi için kurs haberi geldi. Haftada üç gün gerçekleşecek eğitimi ücretsiz sağlayacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Uşak Gençlik Merkezi, sosyal medyadan şu duyuruyu yayınladı:

“Merkezimizde salı – perşembe ve cuma günleri saat 17.00 – 20.00 arasında ‘İşaret Dili Eğitimi’ açılacaktır. Eğitim 19 Aralık – 23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular şahsen Uşak Gençlik Merkezi’ne yapılacaktır.”

KAYNAK: UŞAK HABER