Uşak’ta Gençlere Özel Etüt Merkezi Açılıyor

Uşak’ta Gençlere Özel Etüt Merkezi Açılıyor
GİRİŞ

Uşak’ta gençler için kurulan Genç Kuşak Topluluğu, yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Proje ile alakalı Başkan Mehmet Çakın’da bir paylaşımda bulundu.

Gençler için Uşak’ta güzel bir hizmet daha hayata geçiyor. Genç Kuşak Akademi adı verilen etüt merkezi, Uşak’ın eğitimine katkı sağlayacak.

İki katlı ve 800 m2’lik bir alana kurulan merkez, gençlerin ders çalışma ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılayacak. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın merkezin yakında hizmete gireceğini açıkladı ve gençlere bir mesaj yolladı.

usakta-genclere-ozel-etut-merkezi-aciliyor-3.jpg

MERKEZİN SUNDUĞU İMKANLAR

Merkezde, gençlerin sessiz bir ortamda ders çalışabileceği 225 m2’lik bir kütüphane bulunuyor. Ayrıca, birebir eğitim alabilecekleri etüt odaları da mevcut. Merkezin teknoloji odasında, 300 binin üzerinde soru ve videolu cevap içeren Pakodemy uygulaması yer alıyor. Bu uygulama sayesinde, gençler psikolojik destek de alabilecek. Merkezde ayrıca, müzik odası ve kantin gibi sosyal alanlar da var. Uzman eğitimciler, merkezde gençlere çeşitli derslerde destek verecek.

usakta-genclere-ozel-etut-merkezi-aciliyor-2.jpg

BAŞKAN ÇAKIN’DAN GENÇLERE MESAJ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak Akademi’nin kısa süre içinde hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Mehmet Çakın, yapmış olduğu paylaşımında gençlere şöyle seslendi:

"Sevgili gençler,

Sizler için çok özel bir merkezi hizmete sunuyoruz. Genç Kuşak Akademi’de ders çalışabilir, etkinliklere katılabilir, eğitim hayatınıza katkı bulabilirsiniz. Gençlik için üretiyor, yaşamınıza değer katıyoruz. @genckusak64’ü takip edin. #UşakİçinDeğer"

usakta-genclere-ozel-etut-merkezi-aciliyor-4.jpg

usakta-genclere-ozel-etut-merkezi-aciliyor-1.jpg