Uşak'ta KYK yurtları nerede? Uşak kız ve erkek KYK yurt rehberi!

Uşak'ta KYK yurtları nerede? Uşak kız ve erkek KYK yurt rehberi!
GİRİŞ

Üniversite öğrencileri için KYK yurt, kredi ve burs başvuru süreci başlıyor. Peki, Uşak’ta KYK yurtları nerelerde var? Kız ve erkek öğrenci yurtları adresleri neler? İşte Uşak KYK yurt rehberi…

Uşak'ta KYK yurtları nerede? Uşak kız ve erkek KYK yurt rehberi! - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından kısa süre önce üniversite tercih sonuçları da açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından öğrencilerin büyük bölümünü yurt, kredi ve burs başvuru telaşı sardı. Uşak’ta üniversite kazanan öğrencilerin ise birçok KYK yurt alternatifi bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) bünyesinde faaliyet gösteren resmi kız ve erkek öğrenci yurtları yeni öğrencileri kabul etmeye başladı. Bu kapsamda Uşak’ta 5 adet öğrenci yurdu bulunuyor.

UŞAK KIZ KYK YURTLARI ADRESLERİ NELER?

Uşak Üniversitesi lisans veya ön lisans bölümlerini kazanan öğrenciler Uşak’ta barınma sorunlarını çözmek için KYK yurtlarını tercih etmeye devam ediyor. Toplamda 3 farklı KYK’ya bağlı kız öğrenci yurdu bulunuyor.

Uşak kız KYK öğrenci yurdu adres ve iletişim bilgileri:

Uşak Kız Yurdu: Karaağaç Köyü, Uşak Üniversite Kampüs Alanı No: 6/A-B-C – Kaşbelen Köyü Mücavir Mevkii Uşak Üniversitesi Kampüs Alanı Küme Evleri KYK Sitesi No: 35 Uşak/Merkez D-E-F-G. | Telefon: 0 276 263 40 85

Latife Hanım Öğrenci Yurdu: Kaşbelen Mücavir Mevkii 1. Destan Sokak No:1 Kaşbelen Köyü Merkez/Uşak. | Telefon: 0 276 263 42 14

Yaren Öğrenci Yurdu: Kaşbelen Köyü Mücavir Mevkii Uşak Üniversitesi Kampüs Alanı Küme Evleri KYK Sitesi A Blok No:35/A Merkez/Uşak.

UŞAK ERKEK KYK YURT ADRESLERİ VE TELEFON NUMARASI

Uşak’ta KYK kapsamında erkek üniversite öğrencileri için 2 farklı yurt bulunuyor. Uşak erkek KYK yurt adresleri ve telefon numaraları ise şöyle:

Uşak Erkek Öğrenci Yurdu: Kemalöz Mah. 1. Akarsu Sok. No:2 Merkez/Uşak. | Telefon Numarası: 0 276 223 00 74

Mehmet Hacım Öğrenci Yurdu: Karaağaç Mah. 1. Buğra Sok. No: 1 Merkez/Uşak. | Telefon Numarası: 0 276 502 02 40

KAYNAK: UŞAK HABER