AK Parti Uşak İl Başkanlığı "Kutlu Yürüyüş" etkinliği düzenlendi

AK Parti Uşak İl Başkanlığı "Kutlu Yürüyüş" etkinliği düzenlendi
GİRİŞ

Seçime artık saatler kaldı. Siyasi partiler son günü en etkin şekilde kullanarak vatandaşa ulaşmaya çalışıyor. AK Parti Uşak İl Teşkilatı ise iddialı bir yürüyüşle propaganda sürecini noktaladı, adeta son günü gövde gösterisiyle kapattı.

Seçime artık saatler kaldı. Siyasi partiler son günü en etkin şekilde kullanarak vatandaşa ulaşmaya çalışıyor. AK Parti Uşak İl Teşkilatı ise iddialı bir yürüyüşle propaganda sürecini noktaladı, adeta son günü gövde gösterisiyle kapattı.

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın'a destek olmak isteyen çok sayıda Uşaklı, İsmetpaşa Caddesi’nde yer alan Yöresel Ürünler Çarşısı (eski belediye binası) önünde toplandı. Türk bayrakları, meşaleler ve mehter takımı eşliğinde yürüyen vatandaşlar, “Uşak’ın Başkanı Mehmet Çakın” şeklinde slogan attı.

Kalabalığın dikkat çektiği mitingde coşkuyla karşılanan Başkan Çakın, “Bazı partilerin toplanmaya cesaret edemeyip, arabalarla yaptığı konvoylara inat, bu kalabalıkla sandıkları patlatmaya geliyoruz.” dedi.

Kutlu Yürüyüş’ün ardından düzenlenen mitinge Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Fahrettin Tuğrul, İl Başkanı Himmet Yaşar, parti teşkilatları ve çok sayıda Uşaklı katıldı.

BAŞKAN ÇAKIN, “BİNLER OLDUK YİNE YOLLARA DÜŞTÜK”
Kalabalık karşılama dolayısıyla vatandaşlara teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Bazı partilerin cesaret edemeyip sadece araçlarına binerek konvoy yapabildiği seçim arifesinde, biz yine binler olduk ve yine yollara düştük. Uşak’ı fethetmek için bu meydanda buluştuk. Bizler AK Parti olarak, 22 yıldır memleket aşkı ve vatan sevdasıyla durmadan çalışıyoruz. Ne kadar çabalasalar da oyunlar oynasalar da hiçbir şekilde bu memleketin kötü niyetlilerin eline geçmesine izin vermeyeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu yoldan ilerledik, Uşak’ımız için hizmet ettik. Son beş yılda ülkece yaşadığımız felaketlere rağmen, şehrimizin dört bir tarafına eserlerimizi kavuşturduk. Geçtiğimiz beş sene içerisinde gençlerimize, yaşlılarımıza, çocuklarımıza ve kadınlarımıza olan çalışmalarımızı yoğun bir şekilde gerçekleştirdik. Allah’ın izni ile yeni dönemde çok daha güçlü, kararlı ve azimli bir şekilde şehrimizi ihya etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar ki çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YAŞAR,” KAZABİLMEK İÇİN HER TÜRLÜ VAATTE BULUNUYORLAR”
Mitingde konuşmalarını gerçekleştiren İl Başkanı Himmet Yaşar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Partimizin ve AK Parti belediyelerimizin vizyonlarını ve eserlerini sizler iyi biliyorsunuz. Son 22 yıldır hem ilimizde hem ülkemizde AK Parti belediyeciliği döneminde irili ufaklı binlerce hizmet yapıldı. Seçim sürecinde bazı belediye başkan adaylarının vaatlerine bakıyoruz. Vaat ettikleri projelerin yapılabilir olup olmadığı ile ilgili hiçbir fikirleri yok. Sadece kazabilmek için her türlü vaatte bulunuyorlar. Bunlar Uşak’ımıza hizmet etme derdinde değiller, makamı işgal etme derdindeler. Kazansalar ne diyecekler, biz vaatlerimizi yapacaktık AK Parti izin vermedi diyip işin içinden sıyrılacaklar. Biz hiçbir zaman hemşerilerimize yalan söylemedik. Biz vizyonu olan siyasi bir partiyiz, bizlerin hayalleri var.” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANI BU ŞEHRİN, ŞEHRÜL EMİNİDİR; O DA MEHMET ÇAKIN’DIR”
“Belediye başkanı demek sadece belediyenin başındaki idari amir değildir. Belediye başkanı bu şehrin, şehrül eminidir. Bu şehrin otunu, çöpünü, suyunu, yaşlısını, gencini, esnafını, bu şehrin her türlü kıymetli varlığını emanet ettiğiniz kişi demektir. Bir insan bir şehri güvendiği insana teslim etmeli. Uşak Belediyesi’ni bu güvenilmez insanlara teslim etmeyeceğiz. Mehmet Çakın Başkanımız beş sene önce aldığı Uşak Belediyesi’nin üzerine birçok değer kattı ve bugün bu noktaya getirdi. İnşallah bundan sonra da birçok hizmet ve eser kazandırarak şehrimizi beş yıl sonrasına taşıyacağız. Bizler milletimizden aldığımız güç ile gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

GÜNEŞ, “BİR KOYUP ON ALACAKLARA GEÇİT VERMEYİN”
“Uşak’ın geleceğini düşünen insanlar oylarını satmaz.” diyerek Uşaklılara olan güvenini belli eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Parayla pulla her şeyi satın alabileceğini düşünenler 31 Mart günü sandıkta cevabını alacak.” dedi. Sözlerine devam eden Güneş, “Burada bayrak diyen, önce millet diyen, vatanına değer veren kardeşlerimize sesleniyorum, Uşak’ımızın daha da gelişmesi için kime oy vereceğinizi iyi düşünün. Bir koyup on alacaklara geçit veremeyin. Uşak’ı barlar ve pavyonlar şehri yapmalarına izin vermeyin. Sizleri Allah’a Mehmet Çakın kardeşimi de sizlere emanet ediyorum.” dedi.

TUĞRUL, “UŞAK HESABINI SANDIKTA SORACAK”
AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ise, “Sokaktaki adımlarımızın seslerini duyması gerekenler duydu. Allah’ın izni ile yarın akşam burada hep birlikte zaferimizi kutlayacağız. Bizim Uşak’ımız vatan uğruna şehit olan Mehmetçiklerimizin kıymetini bilir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı bu meydanda bir konuşma yaptı. Uşaklının yüzüne baka baka, Uşak Belediyesi’ni alırsak belediyenin kapılarını DEM Partililere açacağız dedi. Uşak bu cümlenin hesabını yarın sandıkta soracak. Bu millete parmak sallayan, 40 yıldır kan kusturan, askerimize, öğretmenimize ve vatanımıza el uzatmış adamlara selam çakanlara, Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlere yarın bu millet gününü gösterecek.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: UŞAK HABER