AK Parti Uşak’ta Belediye Başkan Adaylarını Tanıtıyor

AK Parti Uşak’ta Belediye Başkan Adaylarını Tanıtıyor
GİRİŞ

AK Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Uşak’ta yarışacak belediye başkan adaylarını yarın düzenleyeceği bir toplantı ile kamuoyuna duyuracak.

Ak Parti Uşak’ta 31 Mart yerel seçimlerinde ilçelerde kimlerin başkan adayı olduğunu yapılacak olan tanıtım toplantısı ile ilan edecek.

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın da katılacağını ifade etti. Yaşar açıklamasında toplantı ile alakalı bilgileri vererek tüm Uşaklıların toplantıya davetli olduğunu ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 18 OCAK’TA AÇIKLAMIŞTI

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkanı adayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Ocak’ta Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısında açıklanmıştı. Erdoğan, mevcut Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı yeniden aday gösterdiklerini duyurmuştu.

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilmişti. Çakın 31 Mart’ta da aynı başarıyı devam ettirmeye çalışacak.

İLÇE VE BELDE ADAYLARI DA BELLİ OLACAK

AK Parti’nin Uşak’ta düzenleyeceği aday tanıtım toplantısı yarın (9 Şubat 2024) saat 15:30’da Yeni Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Toplantıda, AK Parti’nin Banaz, Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçelerinin belediye başkan adayları da açıklanacak. Ayrıca Uşak’a bağlı beldelerin belediye başkan adayları da tanıtılacak. Toplantıya tüm Uşaklılar davet edildi.

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, aday tanıtım toplantısının coşkulu ve kalabalık geçmesini bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER