AK Parti Uşak'ta geçmiş dönemler teşkilat üyeleri Vefa Yemeği’nde buluştu

AK Parti Uşak'ta geçmiş dönemler teşkilat üyeleri Vefa Yemeği’nde buluştu
GİRİŞ

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, Karaağaç Düğün Salonu'nda düzenlediği vefa yemeğinde, partinin kuruluşundan bugüne değişik kademelerde görev almış üyeleri bir araya getirdi.

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, Karaağaç Düğün Salonu’nda vefa yemeği düzenledi. Yemeğe, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Uşak’ta görev yapmış teşkilat mensupları katıldı.

ak-parti-usak-vefa-yemegi-1.jpg

Yemekte, AK Parti’nin hizmetleri ve 31 Mart seçimleri konuşuldu. Yemekte AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ve İsmail Güneş ile AK Parti Uşak Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Çakın da hazır bulundu. Yemekten sonra konuşmalar yapıldı.

ak-parti-usak-vefa-yemegi-5.jpg

TEŞKİLAT MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, yemekte yaptığı konuşmada, teşkilatı ile gurur duyduğunu söyledi. Yaşar, Ak Parti teşkilatının tüm kademelerinde görev almış olan, davaya emek veren, millete daima hizmet eden dava arkadaşlarıyla vefa yemeğinde bir araya geldiklerini dile getirdi ve “Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak, davamıza gönül veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ak-parti-usak-vefa-yemegi-9.jpg

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ve İsmail Güneş de yemekte birer konuşma yaptı. Tuğrul, AK Parti’nin kurulmuş olduğu günden bu yana her daim yanlarında olan yol ve dava arkadaşları ile vefa yemeğinde buluştuklarını ifade etti ve “Büyük bir davanın yolcuları olarak yürüyüşümüz devam ediyor. Yol arkadaşlarımızın heyecanı 31 Mart’ın müjdesini veriyor. Zafer insanlarındır ve zafer yakın. Durmak yok çalışmaya ve Mehmet Çakın başkanımızla yola devam.” diye konuştu.

AK PAak-parti-usak-vefa-yemegi-8.jpgRTİ VEFA VE KARDEŞLİK HARAKETİDİR

Güneş ise, “AK Parti’mizin kuruluşundan bugüne görev yapmış, bu kutlu yolda birlikte yürüdüğümüz teşkilat mensuplarımızla vefa yemeğinde buluştuk. Bugüne kadar AK Parti’de görev almış, emek harcamış, birlik ve beraberlikle yol yürüdüğümüz dava dostlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günümüzdeki aşk ve heyecan ile ülkeye ve şehre hizmet etmeye devam ediyoruz. AK Parti vefa ve kardeşlik hareketidir.” ifadelerini kullandı.

ak-parti-usak-vefa-yemegi-4.jpg

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Yemekte son olarak konuşan Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne şehre hizmet etme niyetiyle görev yapan dava büyüklerine ve yol arkadaşlarına teşekkür etti. Çakın, “Kadim şehrimize hizmet yolunda bugüne kadar hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projelerimizi anlattık. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yeni dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

ak-parti-usak-vefa-yemegi-6.jpg

ak-parti-usak-vefa-yemegi-3.jpg

ak-parti-usak-vefa-yemegi-2.jpg

KAYNAK: UŞAK HABER