AK Parti Uşak’ta istişare toplantısı! Önceki dönemlerde görev yapanlarla buluşma

AK Parti Uşak’ta istişare toplantısı! Önceki dönemlerde görev yapanlarla buluşma
GİRİŞ

AK Parti Uşak Teşkilatı, önceki dönemlerde görev yapmış isimlerle istişare toplantısı yaptı. Toplantının merkezinde 31 Mart yerel seçimleri vardı.

Toplantıya Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul’un yanı sıra Uşak Ak Parti teşkilatlarında önceki dönemlerde görev yapanlar da yer aldı.

ak-parti-bulusma-1.jpg

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN: “ÜRETMEYE DEVAM”

AK Parti Uşak Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Çakın, partisinin eski teşkilatçılarıyla bir araya geldi. İstişare toplantısında konuşan Çakın, şehre hizmet etmek için el ele çalışacaklarını söyledi.

Çakın, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin emektarlarına teşekkür etti. Geçmiş yıllarda partide görev almış ve şehre katkı sağlamış İl Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları ile istişare ettiklerini belirtti.

Çakın, “Bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimiz için değerli hizmetler üretmeye ve el ele çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ak-parti-bulusma-2.jpg

AK PARTİ İL BAŞKANI HİMMET YAŞAR: “AK PARTİ UŞAK TEŞKİLATI İŞİNİN EHLİ İNSANLARDAN OLUŞUYOR”

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar da, partinin eski teşkilatçılarıyla bir araya gelmenin önemine değindi. Yaşar, partinin liderinin çizdiği ufka ulaşmak için adanmışlık, inanmışlık, tecrübe ve kardeşlik ekseninde birleşmiş, işinin ehli insanlardan oluşan bir teşkilat olduğunu vurguladı.

Yaşar, “İşte AK Parti Uşak Teşkilatı’ndaki hizmet yarışının birer paydaşı olarak önceki dönemlerde şehrimize hizmet etmiş dava arkadaşlarımızla birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın, toplantılarımız şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun İnşallah.” diye konuştu.

ak-parti-bulusma-5.jpg

MİLLETVEKİLLERİ GÜNEŞ VE TUĞRUL: “31 MART’TA AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”

AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul da, toplantıda birer konuşma yaptı. Güneş ve Tuğrul, önceki dönemlerde partide görev yapmış ve şehre hizmet etmiş dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Güneş ve Tuğrul, “AK Parti Uşak Teşkilatımızda önceki dönemlerde görevde bulunmuş, partimize ve şehrimize hizmetler gerçekleştirmiş değerli dava arkadaşlarımız ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik. 31 Mart Seçimlerinde Uşak’ta yeniden AK Parti’mizin bayrağını dalgalandırarak, şehrimiz için değerli hizmetler üretip, birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

ak-parti-bulusma-4.jpg

ak-parti-bulusma-3.jpg

KAYNAK: UŞAK HABER