Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Yücer’den Şık Hareket

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Yücer’den Şık Hareket
GİRİŞ

Atatürk Mahallesinden Muhtar Adayı Ömer Yücer farklı bir çalışma ile yine yüzlerde tebessüm bıraktı.

“Bir gece operasyonu meselesi. Mahallemizde bulunan esnafımızın yüzünde tebessüm bırakmak, sabahına bereket katmak için gece geç saatlerde başladığımız temsili 1 TL siftah paramızı ve mektuplarımızı ilettik.” paylaşımlı videosu ile mahalle sakinlerinin ve işletme sahiplerinin takdirini topladı. Siftah parasının Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla ve esnafa bereket getirmesi amacıyla dağıtıldığı söylendi.

İŞTE O MEKTUP!

Siftah parası kapalı bir zarf içerisinde dağıtıldı. Zarfın içerisinde Ömer Yücer’den bir mesaj vardı. O mesajda Yücer, “Mahallemizin Kıymetli Esnafı. Gün dostluk, kardeşlik ve samimiyet günüdür. Birbirimize daha çok sahip çıkma omuz omuza olmamızın günüdür. Yeri geldi çayınızı içtik yeri geldi soframızı paylaştık. Kimi zaman veresiye yazdırdık borç para istedik. Mutlu günümüzde yanımızda oldunuz, acı günümüzde hüznümüzü paylaştınız. Samimiyeti sizlerden öğrendik. Bereket samimiyettir. Siftahın bereket olduğuna inanıyoruz. Bugün siftahınızı bizden yapın istedik. Temsili olarak siftah paramız işletmenize bereket getirsin. Atalarımız “Siftahı hayır duası ile alınan para berekettir ”derler. Tüm işveren ve işçilerimize bol bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı işler.

Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir

İlim, akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir. (Ahi Evran-ı Veli)

Elin, kapın, sofran herkese açık olsun anlayışıyla, Ahilik kültürünü yaşatan esnafımıza bereketli bol kazançlar diliyorum. Siftah Bizden Bereketi Allah (cc) ’tan.” dedi. Böylesine anlamlı bir mektup ve temsili 1 TL ile sabah kepenklerini açan esnafın yüzünde tebessüm oluşturdu ve Yücer’e onlarca tebrik ve teşekkür paylaşımı ve mesajlar iletildi.

1.jpg

“İNCE DÜŞÜNCELİ İNSANLAR BİTMEMİŞ”

Kapısının önünde bir zarf içinde siftah parası ve mektubu gören esnaf sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı: “İnce düşünceli insanlar bitmemiş, canı gönülden tebrik ediyorum. Yüreğinizin ekmeğini yersiniz inşallah. ” paylaşımını gerçekleştirdi. Bir başka esnaf ise, “Siftah sizden bereket Allah’tan. Teşekkürler zarfınızı aldım. İnşallah sizinle beraberiz. Şık bir hareket bu arada.” ifadelerini kullandı.

7.jpg

“HER ADIMIMIZDA HEYECANLIYDIK”

Mektupların dağıtılması esnasında güzel duygular içinde olduğunu belirten Muhtar Adayı Yücer “ Saat 00.30 da başladığımız mektuplarımızın dağıtımına 04.20 da tamamladık. Mahallemizde bulunan 392 esnafımıza zarflarımızı tek tek dağıttık. Sabah erken saatlerde dükkânını açan esnafımızın yüzündeki o tebessüm için heyecanlıydık. Sabahın erken saatlerinde uyandık ve onlarca mesaj, arama ve sosyal medya üzerinden paylaşım bizleri çok mutlu etti. Gördük ki gecenin geç saatlerinde uğraş verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Biz bu tür çalışmalarla esnafımızın ve mahalle sakinlerimize işletmelerine ve hanelerine bereket ve yüzlerinden tebessüm olmak arzusundayız. Tekrardan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum. ” dedi.

2.jpg

“SEÇİME SAYILI GÜN KALA DAİMA SAHADAYIZ”

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamada yapan Ömer Yücer daima sahada olmaya özen gösterdiğini belirtti. Çok özel çalışmalara imza atacaklarını belirten Yücer “Aylardır mahallemizin her sokağında her işletmesinde bulunuyoruz. Tanışıyoruz, kaynaşıyoruz ve bizlere iletilen sıkıntılara anlık çözüm buluyoruz. Hamdolsun verimli bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Bizler inanıyoruz 1 Nisan’da Atatürk Mahallesi Muhtarlığının ne işe yardığını mahalle sakinlerimiz görecek. Çok özel projelere imza atacağız. Bizlere inanan, destek ve dualarımızda yanımızda olan mahalle sakinlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: UŞAK HABER