Banaz’da bağımsız aday Zafer Arpacı seçim bürosunu açıyor

Banaz’da bağımsız aday Zafer Arpacı seçim bürosunu açıyor
GİRİŞ

İki dönemdir Ak Parti Banaz Belediye Başkanı olan Zafer Arpacı bağımsız aday olmuştu. Bugün seçim bürosunun açılışını yapacak.

Uşak’ın Banaz ilçesinde iki dönemdir AK Parti’den belediye başkanlığı yapan Zafer Arpacı, partisinin kendisini aday göstermemesi üzerine bağımsız aday oldu.

Arpacı, 14 Şubat’ta bağımsız adaylığını duyurdu. Bugün de seçim bürosunun açılışını gerçekleştiriyor.

10 YILLIK HİZMETİN DEVAMI İÇİN ADAY

Seçim bürosunun açılışına vatandaşları davet eden Arpacı, 10 yıldır Banaz için yaptığı hizmetlerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Banaz halkının kendisine olan güveninin, 31 Mart’ta belediye başkanı olmasının en büyük sebebi olduğunu belirtti.

Banaz halkına ve seçmenlerine güvendiğini ifade eden Arpacı, “10 yıl boyunca yaptığım her şey, önümüzdeki beş yıl içinde yapacaklarımın teminatıdır. Bir Belediye Başkanı olarak şahsımı ve Banaz’ın geleceğini sizlere emanet ediyorum.” dedi. Arpacı, partili partisiz tüm vatandaşlardan ve seçmenlerden destek istedi.

zafer-arpaci-secim-burosu.jpg

BANAZ OSB VE BANAZ SERA OSB PROJELERİ İLÇENİN GELECEĞİ

Arpacı, 31 Mart seçimlerinde bir dönem daha Banaz’a hizmet etmek istediğini dile getirdi. Banaz’ın büyüme ve istihdam için önümüzdeki 5 yılın çok önemli olduğunu vurguladı. İlçede resmi kuruluşlarını tamamladığı, fabrika alanlarına tahsis aşamasına geldiği Banaz OSB ve Banaz SERA OSB projelerinin ilçenin geleceğini belirleyeceğini kaydetti. Arpacı, “İlçemizdeki Organize Sanayilerin temellerini attığımız ilk günden beri ilçemizde aşsız ev işsiz kalmayacak diye çalışıyorum.” diye konuştu.

Arpacı, Banaz’ın geleceğinin birkaç kişinin kişisel hırslarına kurban edilemeyeceğini de sözlerine ekledi. Makam mevki peşinde olmadığını, belirten Arpacı her türlü hesabı kitabı bir kenara koyarak aday olduğunu ifade etti. Arpacı, seçim sürecinde ilçenin geleceği doğrultusunda gencinden yaşlısına kadar hep beraber Banaz kazanıncaya kadar beraber olacaklarını söyledi.

KAYNAK: UŞAK HABER