Başkan Çakın Fatih Caddesi ve İslice Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti

Başkan Çakın Fatih Caddesi ve İslice Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti
GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlk olarak Uşak Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (USMEK) eğitimcileri ve kursiyerleri ile bir araya gelen Başkan Çakın, katılımcılar ile samimi sohbetlerde bulundu. Sanatın ve mesleki eğitimin önemini vurgulayan Başkan Çakın, kursiyerlerin kendilerini geliştirme sürecinde daima destekleyici bir rol üstlenmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca gelecekteki projeleri ve kursların daha da geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunan Başkan Çakın, katılımları için tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

Ardından, Fatih Caddesi ve İslice Mahallesi’nde hizmet veren esnafla bir araya gelen Başkan Çakın, şehrin ticari potansiyeli hakkında fikir alışverişinde bulunarak, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Vatandaşlara içten sohbetleri ve karşılamaları için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.

Bir diğer programda Karaağaç Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda Gönül Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Başkan Çakın, davetlilerle samimi ve içten sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Çakın, ayrıca kentteki gelişmeler hakkında da bilgi vererek, vatandaşların sorularını cevapladı.

Son olarak Aybey Mahallesi'nde gercekleşen ev toplantısına katılan Başkan Çakın, belediye çalışmalarından bahsettiği toplantıda misafirperverlikleri için ev sahibi Şerif Polat'a ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

KAYNAK: UŞAK HABER