Başkan Çakın; Karaağaç Mahallemize kapsamlı bir tesis kazandırdık

GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Vatandaşlarımızın memnuniyetle kullandığı, uygun fiyata yüksek kalitede hizmet veren Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonumuzda rezervasyonlar sene sonuna kadar dolu."

Karaağaç Mahallesi’ sakinlerinin istekleri dikkate alınarak başlatılan, toplamda 3.300 bin metrekarelik alana sahip Karaağaç Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu’nun üst katında biri 500 kişilik diğeriyse 160 kişilik modern dizaynıyla dikkat çeken iki adet salon bulunuyor. Zemin katta yer alan 1182 metrekarelik kapalı pazar yeriyse iklim koşullarının olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak, bölge halkına hem daha kaliteli hem de daha keyifli alışveriş fırsatı sunuyor.

karaagac-kapali-pazar-yeri-3.jpg

Güçlü Kentle Güçlü Yarınlara
Daha yaşanılabilir bir Uşak için şehrin dört bir yanında çeşitli tesisleri halka kazandırarak, en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Çakın, “Güçlü kentin güçlü yarınlarını hep birlikte inşa edeceğiz. Her mahalleye eşit hizmet hedefiyle çıktığımız bu yolda mahalle sakinlerimizin isteklerine kulak vererek ilerliyoruz. Bu doğrultuda, sizlerden gelen taleplerle Karaağaç Mahallemize kapsamlı bir tesis kazandırdık. Hizmete açtığımız kapalı pazar yeri ve düğün salonumuz kısa sürede yoğun bir taleple karşılaştı. Modern dizaynı ve nezih ortamının yanı sıra uygun fiyatlarıyla vatandaşlarımızın cebini düşünen düğün salonlarımızda yılsonuna kadar bütün rezervasyonların dolduğunu öğrendik. Yine kapalı pazar yerimizi mahallemize kazandırarak hem esnafımızın rahat koşullarda çalışmasına hem de hemşerilerimizin olumsuz iklim şartlarına maruz kalmadan daha konforlu ortamda alışveriş yapmasına vesile olduk.” dedi.
karaagac-kapali-pazar-yeri-1.jpg
Çakın; “Her kalpte bir iz, her yüzde bir gülümseme bırakmak için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde her mahallelerimize birbirinden kapsamlı tesisi kazandıracak, şehrimizin kalkınmasına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.

karaagac-kapali-pazar-yeri-2.jpg

karaagac-kapali-pazar-yeri-4.jpg

KAYNAK: UŞAK HABER