Başkan Çakın Karaağaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Başkan Çakın Karaağaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Güne gençler ile gerçekleştirilen kahvaltı programı etkinliği ile başlayan Başkan Çakın, gençlerin tam desteği ve enerjisi ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlere hitaben konuşmasında, yenilikçi bakış açılarıyla, şehrin geleceği Genç Kuşak’la birlikte Uşak için daha dinamik bir vizyon oluşturmaya hazır ve kararlı olduğunu belirtti. Gençlerin sıcak karşılamaları ve ilgileri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Bir diğer ziyareti Tekstil Organize Sanayi Bölgesi Yönetimine ve bölgedeki fabrikalara gerçekleştiren Çakın, şehrin ekonomik dinamikleri üzerine konuşarak, sektörün geleceği hakkında TOSB yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Ardından Uşak Ensar Vakfı yöneticileri bir araya gelen Başkan Çakın, eğitim ve öğrenci yaşamı konusunda iş birlikleri ve desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, vakfın eğitim hedeflerinde katkıda bulunma niyetinde olduğunu belirtti.

Daha sonra Gönül Buluşmaları Etkinliği programı kapsamında Karaağaç Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Çakın, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Mahale halkının yoğun ilgisi ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.

Son olarak Semerkand Vakfı yöneticileri ile bir araya gelerek, derneğin çalışmalarına duyduğu destek ve takdiri ifade etti. Uşak için toplum odaklı yapılan her türlü çalışmalarda yanınızdayız mesajı verdi.

Gerçekleşen ziyaretlere AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve partililer eşlik etti.

KAYNAK: UŞAK HABER