Başkan Çakın, Mimar Sinan Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti

Başkan Çakın, Mimar Sinan Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti
GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Güne Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın Üyeleri ile başlayan Başkan Çakın, kadın kuaförleri esnafları ile bir araya gelerek, Uşak için gelecek dönem planları ve sosyal projeleri hakkında istişarelerde bulundu. Hep birlikte el ele omuz omuza durmadan çalışmaya devam edeceğini belirten Çakın, Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Sayın Yusuf Afşar’a ve tüm esnaflara katılımları için teşekkürlerini iletti.

Ardından Mimar Sinan Caddesi ve Karaağaç Mahallesi’nde hizmet veren esnafı ziyaret eden Başkan Çakın, vatandaşların beklentilerini ve geleceğe yönelik önerilerini dinleyerek, Uşak için var gücüyle çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar ise Başkan Çakın’a iyi dileklerini ileterek, nazik ziyareti için teşekkür etti.

Gece ise Karaağaç Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda düzenlenen yaren gecesinde Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası üyeleri ile bir araya gelerek, yöresel türküler eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Samimi sohbetleri ile programa eşlik eden berber esnafına ve sanatçılara teşekkür eden Başkan Çakın, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşlar ile her daim gönül bağları kurmayı hedeflediğini belirtti.

Gerçekleşen ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar ve partililer eşlik etti.

KAYNAK: UŞAK HABER