Başkan Çakın Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Çakın Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
GİRİŞ

Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte Zübeyde Hanım Caddesi’ne ve Şeref Caddesi’nde hizmet veren Lobby Launge işletmesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Zübeyde Hanım Caddesi'nde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çakın, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Akşam ise genç esnaflarla buluşan, yapılan ve yapımı devam eden projelerden bahseden Başkan Çakın desteklerinden dolayı toplantıya katılan tüm genç esnaflara teşekkürlerini ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir Uşak için çalışmalarına yön verdiklerini ve yapılan projelerle Uşak’a değer katmaya devam edeceklerini vurguladı.

Esnaflarla gerçekleştirilen ziyaretlere, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve partililer eşlik etti.

KAYNAK: UŞAK HABER