Başkan Çakın'ın seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Başkan Çakın'ın seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Güne Uşak Belediyesi’nce düzenlenen Memleketim Uşak Masterler Ligi takımlarımızın oyuncuları ve Voleybol Bölgesel Ligi’nde şehrimizi temsil edecek voleybol takımlarımızın oyuncularıyla gerçekleştirilen kahvaltı programı etkinliği ile başlayan Başkan Çakın, katılımcılar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çakın, sporcuların sıcak karşılamaları ve ilgileri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Bir diğer adresinde Umre ziyaretine gidecek vatandaşlar ile Akşemsettin Camii önünde bir araya gelen Başkan Çakın, kazasız belasız yolculuklar dileyerek vatandaşları dualarla uğurladı.

Ardından Sağdemir ve Koç ailelerinin evlatlarının düğününe katılan Başkan Çakın, çiftin mutluluklarına ortak oldu. Genç çiftin bir ömür boyu sürecek mutlulukları için en içten dileklerini sunarak, bu özel günü daha da anlamlı kıldı.

Daha sonra Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimine ve üyelerine ziyarette bulunan Başkan Çakın, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.

Sonrasında Farah Naz Beauty Center’ın açılışına katılan Başkan Çakın, işyerinin Uşak için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, bol kazançlar diledi.

Ardından İlkler Şehri Uşak Basketbol takımının maçına giden Başkan Çakın, taraftar ile birlikte maçı izledi.

Bir diğer ziyaretini Malatyalılar Derneği yönetimine ve üyelerine gerçekleştiren Başkan Çakın, Uşak ve Malatya'nın ortak değerleri doğrultusunda, dayanışma ve birlik içinde daha da güçlenerek, kalkınma hedeflerine birlikte ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Son olarak Uşak Belediyesi’nin Aybey Mahallesine kazandırdığı Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde Eğlence Köyü sakinlerince yapılan Geleneksel Yüzük Gecesi etkinliğine katılan Başkan Çakın, vatandaşlar ile bir araya geldi. Geleneksel oyunların oynandığı bu renkli gecede Aybey Mahallesine yönelik yapılacak yeni hizmetlerin müjdesi verildi. Başkan Çakın, vatandaşlar ile samimi bir sohbet gerçekleştirerek, ilgi ve alakaları için teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyaretlere, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve partililer eşlik etti.

KAYNAK: UŞAK HABER