Başkan Çakın'ın seçim ziyaretleri devam ediyor

Başkan Çakın'ın seçim ziyaretleri devam ediyor
GİRİŞ

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Mehmet Çakın, AK Parti Uşak teşkilatı ile birlikte bugün Mende Pazarı, Otomobil Plaza ve Uşak Şehir İçi Nakliyeciler Kooperatifi esnaflarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği Başkan Çakın, esnafların ihtiyaçlarını ve görüşlerini dinledi. Cazibesi her geçen gün artan Uşak için el birliğiyle güzel hizmetler yapmaya devam etmek istediklerini belirten Başkan Çakın esnaflara ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileterek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.

Ardından (İHH) Ebrar Derneği’ne yapılan ziyarette dernek temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Başkan Çakın misafirperverlikleri için dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve partililer yer aldı.