Çarşı Uşak Projesi’ne katılanlara önemli duyuru

Çarşı Uşak Projesi’ne katılanlara önemli duyuru
GİRİŞ

Uşak Belediyesinden Çarşı Uşak Projesi ile alakalı önemli bir duyuru sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Uşak’ta kent merkezini yenilemek için başlatılan Çarşı Uşak Projesi’nde yeni bir gelişme yaşandı. Proje kapsamında hak sahiplerine danışmanlık ve destek veren Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi, 1 Mart 2024 tarihinde faaliyetine son verdi.

Peki proje ile alakalı bilgi nereden alınacak? Evrak teslim etmek isteyenler nereye gidecek?

KENTSEL DÖNÜŞÜM İRTİBAT OFİSİ NEDEN KAPANDI?

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nin proje sürecinin ilk aşamasında hak sahiplerine bilgilendirme, yönlendirme ve işlem takibi hizmeti vermek amacıyla kurulduğu belirtildi. Bu aşamanın tamamlandığı ve proje sürecinin ikinci aşamasına geçildiği ifade edildi. Bu nedenle, Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nin görevinin sona erdiği ve 1 Mart 2024 tarihi itibariyle kapandığı duyuruldu.

HAK SAHİPLERİ NE YAPACAK?

Çarşı Uşak Projesi’nde yer alan hak sahiplerinin proje hakkında bilgi almak, evraklarını teslim etmek veya herhangi bir sorun yaşamaları durumunda başvurabilecekleri iki kurum olduğu bildirildi. Bunlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ve Uşak Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü. Hak sahiplerinin bu kurumlarla iletişime geçerek proje sürecini takip edebilecekleri kaydedildi.