CHP teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında hayır(!) yaptı, sağ elin verdiğini bütün Uşak gördü…

CHP teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında hayır(!) yaptı, sağ elin verdiğini bütün Uşak gördü…
GİRİŞ

Sık sık halk ekmek ve et kuyruklarını seçim propagandası şeklinde vatandaşa sunan CHP, bu sefer Uşak’ta dini duyguları kullanarak kendine seçim malzemesi çıkardı. O görüntüler çok tepki aldı.

CHP Uşak teşkilatı ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım vatandaşa pide dağıttı. Yapılan hayır bir anda seçim malzemesine dönüştü.

x2.jpg

PİDE KUYRUĞU UZADI GİTTİ

Karaağaç Mahalle Konağı’nın önünde vatandaşlara pide dağıtımı yapan CHP Uşak il teşkilatı üyeleri ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımdan sonra tepkiyle karşı karşıya kaldı.

Yapılan pide dağıtımı anlarında eleştirdikleri ekmek kuyrukları gibi bir kuyruk oluşan, vatandaşlarla üzerlerinde Özkan Yalım'ın ismi olan poşetlere konmuş pidelerle poz veren ekip dini duyguları siyasete karıştırdıkları için eleştirildiler.

Özkan Yalım’ın pide dağıttığı vatandaşların fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlaması da yine tepki toplayan hareketlerden biri oldu.

x11.jpg

“EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞELİM DEDİK”

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şu mübarek günlerde herkesin sofrasına bir katkımız olsun diyerekten ekmeğimizi hepimizle bölüşelim dedik. Herkesin Ramazan’ı Mübarek Olsun.”

Özkan Yalım’ın bu ifadeleri samimiyetsizlik olarak yorumlandı. Parolası sağ elin verdiğini sol el görmeyecek, olan bir dinde hem pide dağıtımı yapmak hem de bunu kamuoyuna açık bir halde paylaşmanın doğru olması ifade edildi.

05.jpg

x5.jpg

x4.jpg