Duyan şaşırıyor, Volkswagen Polo 578 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta

Duyan şaşırıyor, Volkswagen Polo 578 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta
GİRİŞ

Araç fiyatlarındaki artış ve yüksek faiz oranları, sıfır araç satın almayı zorlaştırıyor. Fakat Mart ayı bazı markalar için ÖTV'siz kampanyaların ayı oldu.

Mart ayı, otomobil severler için kaçırılmayacak kampanyalarla dolu. Hyundai ve Volkswagen, ÖTV indirimleriyle dikkat çeken modelleri üzerinde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Bu ayın en cazip teklifleri ve fırsatlardan yararlanma koşulları haberimizde.

VOLKSWAGEN POLO VE HYUNDAİ BAYON

Volkswagen, Polo serisindeki birbirinden şık ve güçlü modelleriyle göz kamaştırıyor. Manuel vites seçeneğiyle Volkswagen Polo 1.0 80 Beygir Impression modeli sadece 578,765 TL. Daha yüksek performans arayanlar için Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Style DSG Otomatik versiyonu ise 740,444 TL’ye sahip olunabiliyor.

Hyundai’nin gözde modeli Bayon, benzersiz tasarımı ve üstün konforuyla dikkat çekiyor. Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 Beygir Jump Benzin Manuel versiyonu 538.200 TL fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor. Otomatik vitesin rahatlığını tercih edenler için Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 Beygir Style Benzin Otomatik modeli ise 599.400 TL gibi cazip bir fiyata sunuluyor.

KAMPANYADAN YARARLANMA KOŞULLARI

Bu özel fiyatlar, sadece ÖTV muafiyeti olan bireyler için geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin gerekli belgeleri tamamlamaları ve sınırlı sayıdaki stoklar tükenmeden harekete geçmeleri gerekiyor. Bu fırsatları kaçırmamak için belgelerinizi hızla hazırlayın ve hayalinizdeki otomobile kavuşun.

Mart ayı, otomobil almayı düşünenler için altın değerinde bir fırsat sunuyor. Hyundai ve Volkswagen’in cazip fiyatları ve ÖTV indirimleri, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler için ideal bir zamanı işaret ediyor. Sınırlı stoklarla sunulan bu kampanyalar, hızlı davrananları mutlu edecek cinsten. Hayalinizdeki otomobile kavuşmak için bu fırsatları değerlendirin ve yollarda özgürlüğün tadını çıkarın.

KAYNAK: UŞAK HABER