Himmet Yaşar: “Seçimi kazanabilmek için her türlü yalanı ve her türlü vaadi ortaya koyuyorlar”

GİRİŞ

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Dikilitaş Millet Bahçesi’nin tamamlanan ilk etabı için gerçekleştirilen açılış programında konuştu.

Bölgeye değer katan proje için Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini ileten İl Başkanı Himmet Yaşar, bazı siyasi partilerin vaatlerine yönelik de eleştirilerde bulundu.

Yola hazırlıksız çıkıldığına ve amacın sadece seçimi kazanmak olduğuna işaret eden AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, “Bazı partilerin belediye başkan adaylarının siyasi söylemlerini, sosyal medyada da karşılaştığımız üzere proje vaatlerini incelediğimizde, seçimi kazanabilmek için her türlü yalanı ve her türlü vaadi ortaya koyduklarını görüyoruz. Bu proje yapılabilir mi, bu proje Uşak’a ihtiyaç mı, bu projenin yapılabilmesi için kanuni zeminler hazır mı, bu projenin mühendislik ve teknik kısmı hazır mı diye hiç bakmıyorlar. Matbaadan bastırıyorlar, sosyal medyadan bir iki görsel yayınlıyorlar, biz bunu yapacağız diyorlar.” dedi.

“İŞİ DEĞİL AMA SÖZ VERİYOR, BİZİ GERİDEN TAKİP EDİYOR VE VATANDAŞI KANDIRIYORLAR”

“Belediye başkan adayı olduktan sonra iki ay içerisinde hava limanını açacağız diyorlar. Yahu kardeşim, hava limanını açmak belediye başkanının işi değil ki.” diyen Başkan Himmet Yaşar, havaalanı ile ilgili çalışmaların milletvekilleriyle birlikte yürütüldüğünü ve en kısa sürede sonuç alınacağını dile getirdi. Yaşar, “Bizi geriden geriden takip ediyorlar. Bizim yapacaklarımızı, yapabileceklerimizi kendileri yapacaklarmış gibi de insanları kandırıyorlar.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ İKTİDARININ VİZYONUDUR”

Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın yeni dönem projelerinin sağlam bir zemine oturtulduğuna değinen Başkan Yaşar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“AK Partimizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti Belediyeciliğini sizler gayet iyi biliyorsunuz. Belediyecilik bizim AK Parti iktidarımızın temel vizyonlarından biridir. Biz belediyeciliği ve belediye faaliyetlerini AK Parti olarak oldukça önemsiyoruz. Bizler ilimize yapılacak herhangi bir iş, işlem, proje, hizmet, aktivite, her ne ise bu proje öncelikle ilimize ihtiyaç mı değil mi diye bunun araştırmasını yapıyoruz. Eğer ilimize ihtiyaçsa bunun teknik ve hukuki zeminlerini, maddi kısımlarını da hesaplayarak bu konuda bir çalışmaya giriyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapabileceklerimizin vaadinde bulunuyoruz. Bunun en basit örneği biz geçen seçim döneminde, bu alanda millet bahçesi yapacağız dedik ve yaptık. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim diğer siyasi partilere göre en güçlü tarafımız, bizler belediyeciliğin kitabını yazan, büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. Bizim en büyük destekçimiz milletimiz, en büyük destekçimiz cumhurbaşkanımızdır. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin teveccühü, Allah’ın izniyle belediye başkanlığı seçimlerini tekrardan kazandıktan sonra bölgemize, ilimize en iyi hizmeti verebilmenin gayreti ve aşkı içerisinde olacağız.”

KAYNAK: UŞAK HABER