İŞKUR duyurdu: Uşak'ta pek çok sektörde işçi alımı yapılacak

İŞKUR duyurdu: Uşak'ta pek çok sektörde işçi alımı yapılacak
GİRİŞ

İŞKUR Genel Müdürlüğü, Uşak’taki iş ilanlarını 8 Ocak’ta güncelledi. Pek çok sektörde işçi alımı yapılacak. İşte o iş ilanlarından bazıları.

Uşak, tekstil, deri, seramik, gıda, maden, makine, cam ve mobilya gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapmaktadır.

Bu sektörlerde çalışmak isteyenler için Uşak’ta iş ilanları bulmak mümkündür. Biz de İŞKUR tarafından yayınlanan güncel iş ilanlarını sizin için derledik.

B SINIFI EHLİYETİ OLANLAR İÇİN…

Uşak’ta iş ilanları arasında en çok dikkat çekenlerden biri, SEZER CAM bünyesinde üretimde çalışacak 25-40 yaş arası personellerin istihdam edileceği ilandır. Bu ilanda, ısıcam imal işçisi olarak çalışacak adayların en az ilkokul mezunu olması ve SRC-Psikoteknik belgelerine sahip B sınıfı ehliyetli olması gerektiği belirtilmektedir.

Damacana su ve meşrubat dağıtımında çalışacak personeller alınacağını duyuran bir başka firma ise, müracaatların şahsen iş yerine yapılmasını talep etmektedir. Bu ilanda, adayların B sınıfı sürücü belgesi, SRC 4 ve psikoteknik belgelerine sahip olması ve ilkokul, ortaöğretim ya da önlisans mezunu olması gerektiği belirtilmektedir.

YETERLİLİK ARANAN İŞ İLANLARI

Bir başka ilan ise, Almanya’da faaliyet gösteren bir firmaya yönelik çağrı merkezi müşteri temsilciliği (Inbound) pozisyonunda görevlendirilmek üzere Uşak’ta ikamet eden ya da edebilecek olan, ana dil seviyesinde Almanca bilen personel alımıdır.

Bu ilanda, Almancası iyi derecede olmayan adayların başvurularının değerlendirilmeyeceği ve çalışma adresinin Uşak olduğu vurgulanmaktadır. İl dışından başvuru yapacak adayların özgeçmişlerini e-posta yoluyla göndermeleri, Uşak merkezden başvuru yapacak adayların ise randevu alarak işyeri adresinde yüz yüze görüşme sağlamaları istenmektedir.

Uşak Karma OSB’de kumaş boya-terbiye, apre ve baskı işlemleri yapan ONTAÇ TEKSTİL fabrikasında, satınalma ve idari işler bölümünde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılmaktadır.

Bu ilanda, adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, alanında tecrübe sahibi, paket program mantığını bilen, planlama ve organizasyon yeteneği güçlü, aktif araç kullanabilen, tercihen SRC belgesine sahip, MS office programlarını ve ofis ekipmanlarını iyi derecede kullanabilen, diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti kuvvetli, sorumluluk sahibi, hızlı öğrenebilen, işinde titiz ve disiplinli, takım çalışmasına uyumlu, gelişime açık ve uzun vadede çalışmayı hedefleyen bay bayan takım arkadaşları aradığı belirtilmektedir.

Uşak’ta başka bir iş ilanında ise personel muhasebesini yapabilecek bir eleman aranmaktadır. Başvuruda bulunanlar teşvik programlarını bilmesi ve puantaj bordro maaş işlemlerini yapabilmesi gerekiyor. Ayrıca şirket en az 2 yıl tecrübe ve en az ortaöğretim mezuniyeti aramaktadır.

İLKOKUL MEZUNLARI BU İŞ İLANLARINA BAŞVURABİLİR

Ahşap palet çakım ve tamiri işinde çalışmak üzere 18-50 yaş arası erkek çalışma arkadaşları arayan bir firma da Uşak’ta iş ilanı verenler arasındadır. Bu ilanda, adayların ilkokul ya da ortaöğretim mezunu olması yeterli görülmektedir.

Bobin-katlama-büküm makine operatörü olarak çalıştırılmak üzere bay bayan personel alımı yapan bir firma da Uşak’ta iş ilanları vermektedir. Bu ilanda, adayların en az ilkokul mezunu olması yeterli görülmektedir.

Uşak ili Ulubey ilçesi atıksu arıtma tesisinde görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere yeni mezun elektrik teknikeri ve makine teknisyeni personeli ihtiyacı olduğunu bildiren bir firma da Uşak’ta iş ilanları arasında yer almaktadır. Bu ilanda, adayların ilkokul, ortaöğretim ya da ön lisans mezunu olması gerektiği ifade edilmektedir.

Uşak’ta iş ilanları, farklı sektörlerde ve farklı niteliklerde çeşitli fırsatlar sunmaktadır. İş arayanlar, ilgilendikleri ilanlara başvurarak Uşak’ta çalışma hayatına atılmak için bir adım atabilirler

KAYNAK: UŞAK HABER