İsmail Güneş; Bu paylaşımı Özkan Yalım vekilim istediği için yapıyorum

İsmail Güneş; Bu paylaşımı Özkan Yalım vekilim istediği için yapıyorum
GİRİŞ

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım arasındaki tartışma devam ediyor.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım arasındaki hizmet tartışmasında yeni gelişme. Son olarak Vekil Güneş, Yalım’a uzun bir liste ile cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Karaağaç Mahallesi’nde düzenlenen Gençlik Parkı’nın açılışında konuşan Milletvekili Güneş, Yalım’ın görev süresi boyunca Sivaslı ve Hacıkadem’e otel yaptığını belirterek, “Eğer bu dönem kazanırsa, sadece kendine otel yapar” şeklinde eleştiride bulundu. Yalım ise, “Sen Uşak için ne yaptın?” sorusuyla karşılık verdi.

İSMAİL GÜNEŞ’TEN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YANIT

Özkan Yalım’ın sen ne yaptın, sorusuna sosyal medya üzerinden cevap veren Milletvekili Güneş, Uşak’a yaptığı hizmetleri sıraladı. Güneş’in paylaşımı şu şekilde:

Görevde olduğu dönemde Uşak’a kazandırılan hizmetler arasında 132.000 metrekare kapalı alana sahip 700 yataklı devlet hastanesi, 60 yataklı Banaz ve Eşme devlet hastaneleri, çeşitli ilçelerde yeni devlet hastaneleri, sağlık müdürlüğü binası, 50 yeni okul, 30 baraj göleti ve Türkiye’nin en güzel müzelerinden biri olan Uşak Müzesi bulunuyor.

Ayrıca, Uşak’ta ilk defa uygulanan bir huzur evi, İskender Pala Kütüphanesi, tapu kadostro müdürlüğü binası, emniyet müdürlüğü binası, adliye binası, aile ve sosyal politikalar il binası ve çocuk evleri gibi önemli yapılar da hizmete açıldı. Eğitim alanında da büyük gelişmeler yaşandı; 8.750 yatak kapasiteli yüksek öğrenim yurdu ve 9 yeni fakülte, aralarında tıp ve diş hekimliği fakültelerinin de olduğu, eklenerek öğrenci sayısı artırıldı. Uşak Devlet Hastanesi’ne anjio ve açık kalp ameliyatı yapma ruhsatı alındı ve üniversitenin kapalı alanı genişletilerek 185 bin metrekareye çıkarıldı.

Sivaslı ve Eşme’de yeni hükümet konakları, toplum sağlığı ve aile hekimliği merkezleri, kapalı yüzme havuzları, spor salonları, gençlik merkezleri, tenis kortları, atlı cirit sahası ve mini futbol sahaları gibi pek çok spor tesisi de hizmete girdi. Ayrıca, 700 araçlık otoparkı olan Uşak Millet Bahçesi’nin yapımı devam ediyor ve diş fakültesi hastanesi gibi yeni tesislerin inşası için çalışmalar sürüyor.

ismail-gunes.png