Meteoroloji değerleri güncelledi! Bu hafta Uşak’ta hem yağmur hem kar var!

Meteoroloji değerleri güncelledi! Bu hafta Uşak’ta hem yağmur hem kar var!
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan sıcaklık verilerine göre bu hafta Uşak’ta bol yağışlı günler yaşanacak. Hafta ortasında kar da bekleniyor. İşte güncel veriler.

Uşak'ta hafta boyunca değişken bir hava durumu bekleniyor. Bugün ve yarın şehre yağışlı ve bulutlu bir hava hakim olacak. Kente karın yağacağı gün belli oldu.

Uşak’ta bugün hava sağanak yağışlı olacak. Sıcaklığın en düşük 7; en yüksek 11 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 78, en yüksek yüzde 96 olacak. Haftanın diğer günlerinde sıcaklık değerleri şu şekilde olacak.

UŞAK’A O GÜN KAR GELİYOR

Uşak’ta 9-10 Ocak tarihlerinde yağış devam edecek. Ama çarşamba günü yağmurun kara dönüşmesi bekleniyor. Bu iki günün sıcaklık verileri şu şekilde:

09 Ocak Salı günü hava kuvvetli yağmurlu olacak. Sıcaklığın en düşük 4; en yüksek 10 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 82, en yüksek yüzde 94 olacak.

10 Ocak Çarşamba günü hafif kar yağışlı olacak. Sıcaklığın en düşük 1; en yüksek 6 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 67, en yüksek yüzde 94 olacak.

PERŞEMBE VE CUMA YAĞIŞ YOK

Uşak’ta 11 Ocak Perşembe ve 12 Ocak Cuma günü hava parçalı bulutlu olacak. Ama sıcaklık çok düşecek. Bu iki günde en düşük sıcaklık -4 iken en yüksek sıcaklık 6 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 41 ile yüzde 85 arasında değişecek.

Hava sıcaklıklarının eksiye düştüğü bugünler için uzmanlar don uyarısı yaptı. Ayrıca mevsime uygun kıyafetlerin giyilmesi ile kendinizi soğuk havanın getirdiği sağlık sorunlarından koruyabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER