Meteoroloji duyurdu! Uşak'ta O gün kar yağışına hazır olun

Meteoroloji duyurdu! Uşak'ta O gün kar yağışına hazır olun
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini açıkladı. Alınan bilgilere göre şehir adeta donacak. Ayrıca kar yağışı da bekleniyor.

Bugün kentte karla karışık yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık gece -4 dereceye kadar düşecek. Gündüz ise en yüksek sıcaklık 5 derece olacak. Nem miktarına bakıldığında en düşük 59, en yüksek yüzde 91 olması bekleniyor.

Peki hafta sonu sıcaklık ne kadar olacak, kar hangi gün yağacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel verileri…

usak-hava-durumu.png

HAFTA SONU KAR GELİYOR

27 Ocak Cumartesi hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık dün olduğu gibi yarın da -3 dereceye kadar inecek. En yüksek sıcaklık ise 4 derece olacak. Nem miktarına bakıldığında en düşük 56, en yüksek yüzde 91 olması bekleniyor.

28 Ocak Pazar günü Uşak karlı bir güne uyanacak. Karın getirdiği soğuk etkisini sürdürecek. Sıcaklık gece -3 dereceye kadar düşecek. Gündüz ise en yüksek sıcaklık 5 derece olacak. Nem miktarına bakıldığında en düşük 53, en yüksek yüzde 96 olması bekleniyor.

SOĞUK HAVAYA DİKKAT

Hafta sonu beklenen kar yağışı sebebi ile uzmanlar vatandaşlara kapalı alanlardaki etkinliklere katılmalarını tavsiye ettiler. Mevsime uygun giyinmek de bir diğer önemli nokta. Ayrıca araç ile yola çıkacakların kar lastiklerini ya da zincirlerini takmaları gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER