Meteoroloji’den Uşak için uyarı! Sağanak yağışlı günler belli oldu…

Meteoroloji’den Uşak için uyarı! Sağanak yağışlı günler belli oldu…
GİRİŞ

Uşak'ta hava durumu bilgilerine göre hem bugün öğlen hem de önümüzdeki günlerde hava soğuk ve yağışlı olacak. İşte güncel sıcaklık verileri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, 4 Ocak Perşembe günü 9.00 ila 15.00 saatleri arasında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 10-12 derece arasında değişecek. Yağış, akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.

Uşak Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre yağış hafta sonu geri dönecek. Bu yüzden hafta sonu planı yaparken yapışı hesaba kaymayı unutmayın. İşte yarın ve hafta sonunun güncel sıcaklık değerlerinin detayları.

usak-hava-durumu.png

2 GÜN YAĞIŞ YOK

Bugün Uşak’ta yağışlı bir hava vatandaşları karşılıyor. Dışarı çıkarken şemsiyenizi almayı unutmayın. Önümüzdeki iki gün hava parçalı olacak. İşte 5 ve 6 Ocak’a ait verilerin detayları:

5 Ocak Cuma günü ise hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 5, en yüksek 13 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 62 ile yüzde 96 arasında değişecek. Hava, 6 Ocak Cumartesi günü de benzer şekilde parçalı bulutlu olmaya devam edecek. Sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek 13 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 51 ile yüzde 87 arasında değişecek.

usak-5-gunluk-hava-durumu.png

PAZAR GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞ GERİ DÖNÜYOR

7 Ocak Pazar günü ise hava durumu değişecek ve sağanak yağış tekrar başlayacak. Sıcaklık en düşük 6, en yüksek 18 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 68 ile yüzde 95 arasında değişecek. Yağış, hafta başında da devam edecek.

Uzmanalar Uşak'ta yaşayan vatandaşlara, soğuk ve yağışlı havaya karşı tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuyor. Yağış nedeni ile oluşabilecek su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER