Uşak 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde birbirinden güzel oyunlar çocukları bekliyor

Uşak 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde birbirinden güzel oyunlar çocukları bekliyor
GİRİŞ

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği, çocuk oyunlarıyla renkleniyor. Birbirinden güzel 5 oyun çocukları bekliyor.

5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği kapsamında, 29 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde beş farklı oyun sahnelenecek. Oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek ve tüm çocuklar bu güzel oyunlara davetli.

Uşak Belediyesi, çocuk şenliği ile hem çocukların eğlenmesini hem de eğitimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Oyunlar Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Dilediğiniz oyuna dilediğiniz seansta katılabilirsiniz. İşte oyunların tarihleri ve diğer detaylar.

NEDEN, GÖKKUŞAĞININ ALTINDA VE ÇİKOLATA DÜKKANI

Şenliğin ilk oyunu olan Neden, 29 Ocak’ta iki seans halinde izleyici ile buluşacak. Oyunun yönetmenliğini Seza Güneş yapıyor. Oyun, çocukların merak duygusunu ve hayal gücünü geliştirmeyi amaçlıyor.

30 Ocak’ta ise Gökkuşağının Altında adlı oyun sahnelenecek. Oyunun yazarı Nilbanu Engindeniz. Oyun, çocukların renkleri ve doğayı sevmelerini sağlamayı hedefliyor.

31 Ocak’ta ise Çikolata Dükkanı adlı oyun Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Oyunun yazarı Ali Doğru, yönetmeni ise Murat Çubukçu.

ORMANLARIN KRALI AĞUSTOS BÖCEĞİ VE EŞİT MASALLAR

Şenliğin dördüncü oyunu olan Ormanların Kralı Ağustos Böceği, 1 Şubat’ta iki seans halinde seyirci karşısına çıkacak. Oyunun yazarı ve yönetmeni Onur Ayan.

Şenliğin son oyunu olan Eşit Masallar, 2 Şubat’ta iki seans halinde izlenebilecek. Oyunun yazarı Müge Mor, yönetmeni ise Deniz Yeşil Mavi.

Bahsi geçen bu 5 oyunda Atatürk Kültür Merkezinde iki seansta oynanacak. İlk seanslar 13.00’te ikinci seanslar ise 16.00’da çocuklarla buluşacak. Uşak Belediyesi sosyal medya hesaplarından 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği duyurusunu yaptı ve tüm vatandaşları ücretsiz olan bu etkinliklere davet etti.

KAYNAK: UŞAK HABER