Uşak Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor! Çalışmalarda sona yaklaşıldı

Uşak Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor! Çalışmalarda sona yaklaşıldı
GİRİŞ

Uşak Belediyesi’nin gençlere yönelik önemli bir hizmeti olan Uşak Gençlik Merkezi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje, Kemalöz Mahallesi’nde yıkılan eski su deposunun yerine inşa ediliyor.

Uşak Belediyesi tarafından gençlerin sosyalleşme ve güzel vakit geçirme alanı olarak düşünülen Uşak Gençlik Merkezi projesinde geri sayım başladı. Geçtiğimiz sene mart ayında başlayan ve hızlı bir şekilde yapılmaya devam eden proje de artık detaylara geçildi.

Üç katlı olacağı ifade edilen merkezde kadınlar için de özel bir spor salonu olacağı ifade edildi. İşte Uşak Gençlik Merkezi projesinde son durum ve projenin detayları.

usak-belediyesi-genclik-merkezi-1.jpg

PROJE ÜÇ KATLI VE 1922 METREKARE

Mart ayında başlayan inşaat çalışmalarında kaba inşaat tamamlandı ve ince işçiliğe geçildi. Proje, 486 metrekarelik bir alana oturuyor ve üç katlı olarak tasarlanmış. Toplamda 1922 metrekarelik bir kullanım alanı sunuyor.

Projenin içerisinde gençlerin farklı etkinliklere katılabilecekleri salonlar ve odalar bulunuyor. Geniş bir dans salonu, çok amaçlı salonlar ve kurs odaları gençlerin eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerine katkı sağlayacak. Bunun yanında kadınlar için özel bir spor salonu da projede yer alıyor.

usak-belediyesi-genclik-merkezi-3.jpg

GİRİŞTE KAFERESTORAN VAR

Projenin giriş katında ise gençlerin hem yemek yiyebilecekleri hem de oturup sohbet edebilecekleri bir kafe restoran bölümü de bulunuyor. Bu bölüm, açık ve kapalı oturma alanlarına sahip. Gençler, burada hem lezzetli yemekler tadacak hem de arkadaşları ile keyifli vakit geçirecek.

Uşak Belediyesi, projenin son durumu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Çalışmaları büyük ölçüde biten yapımızın tamamlanması ile gençlerimiz şehrimizde bir merkeze daha kavuşmuş olacak.” dedi. Projenin kısa süre içinde açılışının yapılması ve gençlere hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

usak-belediyesi-genclik-merkezi-2.jpg

KAYNAK: UŞAK HABER