Uşak İl Özel İdaresi Öz Merkez'deki 3 büroyu 5 yıllığına kiraya verecek

Uşak İl Özel İdaresi Öz Merkez'deki 3 büroyu 5 yıllığına kiraya verecek
GİRİŞ

Uşak İl Özel İdaresi, mülkiyeti kendisine ait olan Öz Merkez'de 3 adet büroyu 5 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor.

İhale, 09 Ocak 2024 salı günü saat 14.15’ten itibaren Öz Merkez İş Merkezi İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin, belirtilen şartları yerine getirmeleri ve gerekli belgeleri en geç 08 Şubat 2024 pazartesi günü saat 17.00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. İşte diğer detaylar.

KİRAYA VERİLECEK BÜROLARIN ÖZELLİKLERİ

İhale konusu bürolar, Durak Mahallesi Fatih Caddesi No:2 adresinde (Öz Merkez’de) bulunuyor. Büroların yüz ölçümleri 56,98 m² ve 75,17 m² arasında değişiyor. Aylık tahmini kira bedelleri ise 4.010,00 TL ile 5.500,00 TL arasında. İhaleye katılmak için, iş yerlerinin yıllık tahmini kira bedellerinin %3’ü tutarında geçici teminat yatırılması zorunlu.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İhale dokümanı, Uşak İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünde görülebilir ve 100,00-TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhale için teklif sunacak olanların ihaleye ait olan dokümanı satın almaları gerekiyor. İhaleye katılmak isteyenlerin ayrıca, 2886 sayılı yasanın 6. maddesinde belirtilen şahıslar olmamaları, ihaleye katılmak istediklerine dair talep dilekçesi, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh belgesi, oda belgesi, imza beyannamesi veya sirküsü, vekâletname, teklif mektubu, ortaklık sözleşmesi ve ortak girişim beyannamesi gibi belgeleri vermeleri gerekiyor.

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacak. İhaleye iştirak edenler, Şartnameyi peşinen kabul etmiş sayılacak. İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest. Posta, fax, kargo ve telgrafla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Uşak İl Özel İdaresi, büro kiralama ihalesi ile ilgili daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilir veya 0 276 223 12 70-71 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER