Uşak merkezde 8 saatlik elektrik kesintisi uyarısı

Uşak merkezde 8 saatlik elektrik kesintisi uyarısı
GİRİŞ

Uşak merkezde yarın çok sayıda mahalle ve sokakta elektrik kesintisi yapılacak. Planlı kesintiler dahilinde yapılacak olan uygulamanın detayları haberimizde.

Uşak’ın merkez ilçesinde 29 Şubat 2024 tarihinde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintilerin saatleri ve etkilenecek yerler şöyle:

MUHARREMŞAH VE DİKİLİTAŞ MAHALLELERİ

Muharremşah mahallesinde 14:00 - 17:00 saatleri arasında 1.Çamcı, 1.Şakir, Doğancık sokaklar, Güney Çevre Yolu Bulvarı, Hacım Sultan Caddesi, Halil Kaya Gedik Bulvarı, İspiroğlu Çiftliği 1 ve İspiroğlu Çiftliği sokaklar, Muharremşah Köy Küme Evler, Susuzören Caddesi ve Susuzören Sokak elektrik alamayacak. Muharremşah Köyü TR3-AG çıkışı da kesintiden etkilenecek.

Dikilitaş mahallesinde ise 13:00 - 17:00 saatleri arasında 1.Yağmur, 1.Yeni, 2.Aktaş, 2.Ceylan, 2.Tuncay, 2.Yağmur, Acar, Sezer, Tekmen Uluyolu sokaklar, Yıldız Sokak, 3.Tuncay, 3.Yağmur, 4.Tuncay sokaklar elektriksiz kalacak. İftar Camii yanı (TR 13-23) de kesintiden etkilenecek.

Aynı mahallede 09:00-12:00 saatleri arasında da 1.Cami, 1.Coşkun, 1.Dut, 1.Işık, 2.Beşik, 2.Cami, 2.Coşkun, 2.Işık, 4.Dut, 5.Dut, 5.Muz, 7.Muz sokaklar, Barbaros Caddesi, Kıbrıs Caddesi, 3.Coşkun, 3.Muz, 4.Muz sokaklar elektrik alamayacak. Dut Sokak TR de kesintiden etkilenecek.

KÖYLERDE KESİNTİ

Gökçedal, Sarıdere, Derbent ve Eynihan köylerinde de 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Gökçedal Köyü Merkez Mahallesi (Nadara), Sarıdere Köyü Merkezi, Sarıdere Köyü Elifcikler, Derbent Köyü Karakaya, Derbent Köyü Küçük Derbent, Eynihan Köyü Merkezi, Eynihan Köyü Küplemezler, Sarıdere Köyü Kale elektriksiz kalacak. Sarıdere Kök Nadara Mahallesi çıkışı ve Sarıdere Kök Sarıdere Köyü çıkışı da kesintiden etkilenecek.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, çalışmaların erken tamamlanması halinde ilan edilen iş bitim saatinden önce elektrik verilebileceğini duyurdu. Kesintilerden etkilenecek vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

KAYNAK: UŞAK HABER