Uşak soğuk ve bulutlu bir hafta sonuna hazırlanıyor

Uşak soğuk ve bulutlu bir hafta sonuna hazırlanıyor
GİRİŞ

Uşaklılar, bu hafta sonu sıkı giyinmeye hazır olun! Bulutlardan oluşan bir örtü şehrin üzerine çökerek soğuk hava ve yüksek nem getirecek.

Bugün Uşak’ta hava çok bulutlu olacak sıcaklık en düşük 0, en yüksek 11 derece olacak. Nemin en düşük yüzde 53, en yüksek yüzde 95 olması bekleniyor. Bulutlu hava 17 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Peki hafta sonu hava olacak? Meteoroloji güncel hava tahmin raporlarını paylaştı. Haberimizi okumadan hafta sonu planı yapmayın.

HAFTA SONU PUSLU HAVAYA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre Uşak’ta 17 Şubat Cumartesi günü hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük -1; en yüksek 11 derece olacak. Kentte nemin en düşük yüzde 51; en yüksek yüzde 90 olması bekleniyor.

18 Şubat Pazar günü ise hava puslu olacak. Sıcaklık yer yer -1 derecelere kadar düşerken en yüksek 10 derece olacak. Nemin en düşük yüzde 51; en yüksek yüzde 91 olması bekleniyor.

GECE SOĞUĞUNA DİKKAT

Yüksek nem soğuğu daha yoğun hissettirebileceğinden kat kat giyindiğinizden emin olun. Vatandaşların, sıcaklıklar gece boyunca dona yol açabileceğinden kaygan yol koşullarına karşı önlem almaları tavsiye edilir. Yağış beklenmemekle birlikte, beklenmedik çiselemelere karşı yanınızda bir şemsiye bulundurmayı unutmayın.

KAYNAK: UŞAK HABER