Uşak’ın yeni gözdesi olacak: Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi açılıyor

Uşak’ın yeni gözdesi olacak: Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi açılıyor
GİRİŞ

Uşak Belediyesi'nden Uşaklılara müjdeli haber! Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi resmi olarak hizmete açılıyor. Çeşitli etkinlik ve ikramlar eşliğinde yapılacak açılışa tüm Uşak halkı davet edildi.

Uşaklılar yeni bir hizmete daha kavuşuyor. Uşak Belediyesi, Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi’ni açmaya hazırlanıyor.

Tesis, doğal yaşam merkezinin yanında yer alacak. Açılış, 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek. Açılışa katılmak isteyen herkes davetli. Peki yeni tesiste neler var?

YEŞİL KARAAĞAÇ SOSYAL TESİSİ NE SUNUYOR?

Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi, Uşak halkına huzurlu ve eşsiz bir mekan sunuyor. Tesis, doğal güzellikler ile çevrili bir alanda kuruldu. Tesisin içinde restoran, kafe, oyun alanı, spor salonu, konferans salonu ve çok amaçlı salonlar bulunuyor. Tesis, aileler, gençler, çocuklar ve yaşlılar için farklı aktiviteler ve imkanlar sağlıyor. Burasının Uşak’ın yeni gözde mekanı olması bekleniyor.

TÜM UŞAK HALKI DAVETLİ

Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi’nin açılışı, Uşak Belediyesi tarafından düzenleniyor. Açılışa katılacak olan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın açılış öncesi yaptığı açıklamada, “Uşak’ı yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi’ne ek olarak, sosyal tesisimizi de hizmete sunuyoruz. Bölgemiz daha da değerlenecek. Sizleri de açılışımıza bekliyoruz. Yatırımımız hayırlı olsun” dedi.

Açılışa katılmak isteyenler, Uşak Belediyesi’nin X sosyal medya hesabından detaylı bilgi alabilirler. Açılışta, çeşitli etkinlikler ve ikramlar da yapılacak. Açılış, 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisi’nde gerçekleşecek. Açılışa, tüm Uşaklılar davetli.

KAYNAK: UŞAK HABER