Uşak’ta at barınağı ve kantin ihalesi

Uşak’ta at barınağı ve kantin ihalesi
GİRİŞ

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kalfa Korusu Spor Kompleksi içerisinde bulunan at barınağı ve kantin işletmesini 1 yıllığına ihale ile kiralayacak. İhaleye katılmak isteyenler son tarih belli oldu.

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kalfa Korusu Spor Kompleksi’nde bulunan at barınağı ve kantin işletmeciliğini açık artırma ile kiraya verecek.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada bahsi geçen yerlerin 1 sene kiralanacağı ifade edildi. Kiraya verilecek yerlerin detayları ve başvuru tarihleri şöyle:

İHALE TARİHİ VE ŞARTLARI

İstisna ve Kapsam Dışı İhaleler türünde yapılacak olan ihale , 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10:30’da il müdürlüğünde komisyon gözetiminde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmayı talep edenler, aşağıdaki belgeleri getirmek zorunda:

  • Gerçek kişiler için ikametgâh ilmühaberi, nüfus cüzdan sureti ve varsa vekâletname
  • Tüzel kişiler için yetki belgesi, imza sirküleri, oda kayıt sicil belgesi ve borcu yoktur belgesi

Bunun yanında, ihaleye girebilmek için isteklilerin, kantinin kira muhammen bedeli olan 180 bin TL’nin yüzde 3’üne karşılık gelen 5 bin 400 TL’lik geçici teminatı, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Ziraat Bankası Uşak Şubesi’ndeki hesabına yatırmaları gerekiyor.

İHALE DOKÜMANI VE EK ÜCRETLER

İhale dokümanı, il müdürlüğünün Fevzi Çakmak Mahallesi Gençlik Caddesi No:23 Merkez/UŞAK adresinden görülebilir ve 300 TL karşılığında alınabilir. İhaleye katılacak olan mutlaka ihale dokümanını almalılardır.

İhale sonucunda belirlenen bedele, yüzde 20 KDV, % 5 Genel Müdürlük payı, damga vergisi ve karar pulu eklenecek. İhaleye başvurular şahsen yapılacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. İhale Komisyonu, ihaleyi yapma ya da iptal etme ve uygun bedeli belirleme hakkına sahip.

KAYNAK: UŞAK HABER