Uşak'ta bugün hava parçalı bulutlu, cuma günü yağmur geliyor

Uşak'ta bugün hava parçalı bulutlu, cuma günü yağmur geliyor
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Uşak’ın güncel sıcaklık verileri açıklandı. Yağmurun yağma ihtimali olan gün de belli oldu.

Uşak'ta hafta boyunca hava durumu değişkenlik gösterecek. Bugün kentte parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklığın en düşük -1 derece, en yüksek 9 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise yüzde 66 ile 90 arasında değişkenlik gösterecek.

Alınan bilgilere göre 9 Şubat Cuma günü kentte yağmur bekleniyor. Haftanın diğer sıcaklık değerleri ise şu şekilde:

HAVA PARÇALI BULUTLU

Uşak’ta önümüzdeki 3 gün hava bulutlu olacak. Sıcaklık değerleri ise 2 ila 14 derece arasında seyredecek. 6, 7 ve 8 Şubat’ın sıcaklık değerline şöyle:

06 Şubat Salı günü ise az bulutlu bir gün bekleniyor. Sıcaklık en düşük 2, en yüksek 13 derece olacak. Nem oranı yüzde 54 ile 85 arasında olacak.

07 Şubat Çarşamba günü de parçalı bulutlu bir hava olacak. Sıcaklığın en az 2, en fazla 14 derece olması bekleniyor. Nem oranı yüzde 46 ile 72 arasında olacak.

08 Şubat Perşembe günü de parçalı bulutlu bir gün olacak. Sıcaklık en düşük 3, en yüksek 14 derece olacak. Nem oranı yüzde 54 ile 91 arasında olacak.

UŞAK CUMA GÜNÜ YAĞMURLU

09 Şubat Cuma günü ise kentte yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık en düşük 3, en yüksek 13 derece olacak. Nem oranı yüzde 58 ile 93 arasında olacak.

Uşak'ta yaşayan vatandaşlar, özellikle Cuma günü havanın yağmurlu olması sebebi ile hava durumuna göre giyinmeleri, yanlarına şemsiye almaları ve sağlıklarına dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. Hafta sonu için hava durumu tahminleri ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

KAYNAK: UŞAK HABER