Uşak'ta hafta boyu yağışlı hava hakim olacak

Uşak'ta hafta boyu yağışlı hava hakim olacak
GİRİŞ

Uşak’ta hafta başında sağanak yağışlar etkili olacak. Perşembe günü ise karla karılık yağış bekleniyor. Sıcaklık hafta boyunca şu şekilde olacak…

Uşak'ta hafta boyunca yağışlı ve soğuk bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bugünden itibaren Uşak'ta sağanak yağışlar başlayacak.

Yağışlar hafta boyunca aralıklarla devam edecek ve 15 Şubat Perşembe günü karla karışık olarak yağacak. Şimdi gün gün sıcaklık değerlerine bakalım.

usak-hava-durumu.png

PAZARTESİ VE SALI VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ YAĞMUR VAR

12 Şubat Pazartesi günü en düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık 13 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 68, en yüksek yüzde 88 olması bekleniyor. 13 Şubat Salı günü en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık 12 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 76, en yüksek yüzde 96 olacak.

14 Şubat Çarşamba günü de Uşak'ta yağmur yağması bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık 8 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 73, en yüksek yüzde 93 olacak.

PERŞEMBE GÜNÜ KARLA KARIŞIK YAĞMUR

15 Şubat Perşembe günü Uşak'ta karla karışık yağmur yağması bekleniyor. En düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık 5 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 80, en yüksek yüzde 94 olacak.

16 Şubat Cuma günü Uşak'ta çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık 9 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 56, en yüksek yüzde 92 olacak.

Uşak'ta hafta boyunca yağışlı ve soğuk bir hava hakim olacağı için vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması gerekiyor.