Uşak’ta hafta sonu bahar havası yaşanacak

Uşak’ta hafta sonu bahar havası yaşanacak
GİRİŞ

Uşaklılar hafta sonu için plan yaparken hava durumunu da göz önünde bulunduruyorlar. Meteoroloji verilerine bakıldığında kentte hafta sonu bulutlu ve ılık bir hava bekleniyor.

Kentte bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 57 ile 95 arasında değişecek.

Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Uşak’ta hafta sonu hava durumu şöyle olacak:

GECELERİ SOĞUK

Meteoroloji verilerine bakıldığında kentte gündüzlerin güneşli ve bulutlu; geceleri ise soğuk olduğu görülüyor.

10 Şubat Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık 13 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 53 ile 88 arasında değişecek.

11 Şubat Pazar günü de parçalı bulutlu bir hava olacak. En düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 55 ile 91 arasında değişecek.

KIŞ SONUNDA ILIK BİR HAVA

Uşak’ta hafta sonu hava durumu, kış mevsiminin son günlerinde ılık bir havanın etkisini gösterdiğini gösteriyor.

Uşaklılar, hafta sonu için plan yaparken dış etkinliklere de yönelebilirler. Bulutlu havaya rağmen, güneşli saatlerde dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarabilirler. Ancak gece saatlerinde hava soğuyacağı için dikkat etmek gerekiyor. Uşak’ta hafta sonu hava durumu ile ilgili anlık gelişmeleri takip etmek için Uşak Meteoroloji Müdürlüğü web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER