Uşak’ta hafta sonu için Meteoroloji’den uyarı! Sıcaklık -2 dereceye kadar düşecek

Uşak’ta hafta sonu için Meteoroloji’den uyarı! Sıcaklık -2 dereceye kadar düşecek
GİRİŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Uşak’ta hafta sonu soğuk ve bulutlu geçecek. Sıcaklık verilerinin detayları haberimizde.

Bugün Uşak’ta hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklığın en düşük 2, en yüksek 8 derece olması bekleniyor. Nem ise en düşük yüzde 50, en yüksek yüzde 77 olacak. Rüzgarın 9 km hızla esmesi bekleniyor.

Peki kentte hafta sonu sıcaklık nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan veriler haberimizde.

HAFTA SONU YAĞIŞ YOK

Uşak’ta hafta sonu parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Gece -2 dereceye kadar düşen sıcaklıklar gündüz 8 derece civarlarında olacak. Uşak’ta 3-4 Şubat’ın hava durum tahminleri şu şekilde:

03 Şubat Cumartesi günü de havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2, en yüksek 8 derece olacak. Nem ise en düşük yüzde 51, en yüksek yüzde 89 olacak. Rüzgarın 11 km hızla esmesi bekleniyor.

04 Şubat Pazar günü kentte hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklığın en düşük 1, en yüksek 7 derece olması bekleniyor. Nem ise en düşük yüzde 54, en yüksek yüzde 73 olacak. Rüzgarın 9 km hızla esmesi bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER