Uşak’ta İş arayanlara fırsat: İŞKUR çeşitli sektörlerde yeni ilanları duyurdu

Uşak’ta İş arayanlara fırsat: İŞKUR çeşitli sektörlerde yeni ilanları duyurdu
GİRİŞ

İŞKUR çeşitli sektörlerde yeni iş ilanları yayınlandı. Elektrik, çevre, fermantasyon, cam, beden işçiliği, elektrik-elektronik, satış ve muhasebe alanlarında aranan nitelikler ve başvuru şartları haberimizde.

İş arayanlar için en önemli kaynaklardan birisi İŞKUR’dur. Devletin resmi kurumu olarak iş arayanlarla işverenleri bir araya getiren kurum, farklı desteklerle de vatandaşın yanında.

İŞKUR, Uşak’ta yeni açılan iş ilanlarını duyurdu. Siz de iş arıyorsanız bu ilanlara göz atabilirsiniz. İşte İŞKUR’un yeni yayınladığı ilanlardan bazılar:

ELEKTRİK TEKNİKERİ

Uşak’ta bir firma, elektrik teknisyeni veya teknikeri arıyor. Adayların 21-40 yaş arası, lise veya önlisans mezunu veya ustalık kalfalık belgesi sahibi olması gerekiyor. Ayrıca network ve kamera güvenlik sistemleri bilgisi, askerliğini yapmış olma, B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanabilme, disiplinli, esnek çalışma saatlerine uygun, şehir dışında çalışabilecek ve takım çalışmasına yatkın olma gibi özellikler aranıyor. Başvurmak isteyenler, randevu alarak görüşmeye gitmeli ve [email protected] mail adresine özgeçmişlerini göndermeli.

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

Çevre mühendisliği alanında ise, bir kurum arıtma tesisi mühendisi alacak. Bu pozisyon için üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak, atıksu arıtma ve geri kazanım konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmak, elektrik ve mekanik bakım ve tesisat konusunda deneyimli olmak ve ilgili alanda en az 2 yıl laboratuvar tecrübesi olmak gerekiyor.

FERMANTASYON İŞÇİSİ

Fermantasyon işçisi arayan bir firma ise, adaylardan desülfrizasyon otomasyon kontrolü yapabilme, sistemin sağlıklı kontrolü için her türlü ekipmanı kullanabilme, en az meslek lisesi veya MYO elektrik, makine veya motor bölümlerinden mezun olma ve fermantasyon, elektrik santral bölümlerine destek olabilme becerileri bekliyor.

CAMCI

Cam ve alüminyum kesim işinden anlayan, mobilya kalfalığı yapmış personel arayan bir firma, adaylardan en az okur yazar olma şartı koşuyor.

BEDEN İŞÇİLİĞİ

Beden işçisi alacak bir fabrika ise, adaylardan en az %40 engelli raporuna sahip olma, temizlik işleri, meydancı veya paketleme gibi işlerde çalışabilecek olma nitelikleri istiyor. Başvurmak isteyenlerin, İŞKUR sisteminden ilana başvuru yaptıktan sonra, 0276 266 7242 veya 0276 663 2222 numaralı telefonlardan randevu alması gerekiyor.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ

Elektrik-elektronik mühendisi veya enerji sistemleri mühendisi öğretmen arayan YUTEK Eğitim Kurumları, Uşak Özel Melek Su Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde atölye ders eğitimi verebilecek adaylar arıyor. Bu pozisyon için alanında lisans düzeyinde mezuniyete sahip olmak ve lise düzeyi öğrenciler ile iletişim becerisi kuvvetli olmak gerekiyor.

MUHASEBE MESLEK ELEMANI

Muhasebe meslek elemanı alacak bir mali müşavirlik ofisi ise, adaylardan daha önce bir mali müşavirlik ofisinde çalışmış olma, resmi muhasebe konusunda deneyim sahibi olma, ve bilgisayar kullanımı konusunda yetkin olma özellikleri arıyor.

Ayrıca aranan özellikler arasında Mikrokom GMS Net programını kullanabilme, müşteri ilişkileri iyi olma, ticaret lisesi veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olma, muhasebe ofisinde veya şirket resmi muhasebe departmanında tercihen en az 2 yıllık deneyime sahip olma da var. Erkek adaylar için bir de askerliği tamamlamış olma niteliği gerekiyor.

SATIŞ DANIŞMANI / SATIŞ ELEMANI

Oto yedek parça sektöründe çalışacak satış danışmanı veya satış elemanı arayan bir firma, adaylardan dinamik, pratik, disiplinli, takım çalışmasına uygun, stres yönetimi olan özellikler bekliyor.

Bu ilanlara başvurmak isteyenler, ilgili mail adreslerine veya telefon numaralarına ulaşarak detaylı bilgi alabilirler. İş arayanlara başarılar dileriz.

KAYNAK: UŞAK HABER