Uşak’ta kadınlar için renkli atölyeler! Eğitim, sanat ve beceri kurslarını kaçırmayın

Uşak’ta kadınlar için renkli atölyeler! Eğitim, sanat ve beceri kurslarını kaçırmayın
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), şubat ayında kadınlar için birçok farklı atölye düzenliyor. Yeni atölyelerin program saatleri ve diğer ayrıntılar belli oldu.

UKAMER, kadınların hem bilgi hem de eğlence dolu bir ay geçirmelerini sağlamak için bu atölyeleri hazırladı. Atölyelere katılmak isteyen kadınların acele etmeleri gerekiyor. Çünkü kontenjanlar sınırlı.

UKAMER, kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Peki UKAMER’de şubat ayında hangi atölyeler var?

SANAT VE EL BECERİSİ ATÖLYELERİ

UKAMER, kadınların sanat ve el becerilerini geliştirmek için çeşitli atölyeler sunuyor. Bu atölyeler arasında taş boyama, rölyef yapımı ve tel kırma yer alıyor. Taş boyama atölyesi, şubat ayının 5, 12, 19 ve 26. günlerinde 14.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak. Rölyef yapımı atölyesi ise 6 ve 20 Şubat tarihlerinde yine aynı saatlerde gerçekleşecek. Tel kırma atölyesi de şubat ayının 7, 14, 21 ve 28. Günlerinde 14.00 - 17.00 saatleri arasında kadınların katılımına sunulacak. Tüm bu atölyeler için başvuru şahsen yapılacak.

EĞİTİM VE SAĞLIK ATÖLYELERİ

UKAMER, kadınların eğitim ve sağlık konularında da bilinçlenmesini sağlamak için farklı atölyeler düzenliyor. Bu atölyeler arasında psikoloji, anne çocuk ve sağlıklı beslenme atölyeleri bulunuyor.

Psikoloji atölyesi, 8 ve 22 Şubat tarihlerinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında, aile danışmanı ve psikolog Reyhan Erol tarafından verilecek. İlk atölyede “Duygular Eğitimi” ikincisinde “Köklerden dallara aile” konusu işlenecek.

Anne çocuk atölyesi, 9, 16, 23 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında, çocuk gelişimi eğitmeni Sibel Ünalan tarafından yürütülecek. Sağlıklı beslenme atölyesi ise 13 ve 27 Şubat tarihlerinde 14.00 - 16.00 saatleri arasında, diyetisyen Nida Çam tarafından anlatılacak.

Atölyeler, UKAMER Hizmet Binası’nda gerçekleşecek. Atölyelere katılmak isteyen kadınlar, 0534 792 12 00 numaralı telefondan bilgi alabilecekler. Ayrıca başvurular şahsen yapılacak. Atölyelerin

KAYNAK: UŞAK HABER